Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Voluspa

Varumärket Voluspa grundandes av Troy och Taci Arnsten som skapade sitt första doftljus år 1999 hemma i sitt kök. Med Tracis mycket bra luktsinne och kunskap om botanik samt Troys bakgrund som ingenjör skapade de tillsammans varumärket Voluspa. Varumärket tillverkar vackert brinnande doftljus som kommit att bli väl omtalat på marknaden. Voluspa använder sig av en krämig vax av kokosnöt som förstärker och framhäver doften hos ljuset samt gör att ljuset brinner extra länge.

Paret bakom varumärket valde att låta dess nisch vara slående, vackra förpackningar samt just speciella och enastående dofter. Detta gjorde att varumärket snabbt fick en världslig spridning och idag finns det hos ett flertal prestigefyllda återförsäljare världen över. Exempel på några av dessa ställen där du kan finna varumärkets produkter är Bloomingdales, Selfridges i London, Harvey Nichols i Dubai, Lane Crawford i Hong Kong och på NK i Stockholm. Varumärket har även fått sig en stadig marknad hos celebriteter i Hollywood. Dess produkter syns ofta i skönhetsartiklar, modetidningar samt inredningstidningar då varumärkets namn har börjat förknippas med just hushåll.

Att tända ett ljus från Voluspa innebär att bli introducerad för en värld av högsta klass vad gäller dofter och ljus som ger vardag lite extra lyx. Om du söker dig runt bland varumärket sortiment finner du härligt doftande ljus i en mycket fin design och enkelt och fint smälter in i ditt hem. Ljusens fina design gör att de, förutom att ge en härlig doft, även fungerar utmärkt att använda som prydnad och extra detaljer. 

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.