Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

WARDROBE.NYC

Wardrobe.NYC är ett distinkt och avantgardistiskt modehus baserat i New York. Märket pryder modevärlden med minimalistiska och innovativa klädkollektioner som uttrycker nutidens kvinnliga och manliga estetik. Från designprocessen fram till de slutgiltiga produktionsfaserna, handlar allt om detaljer, kvalitet och kreativitet på Wardrobe.NYC.

Historien om Ultima Thule


Wardrobe.NYC grundades av den australiska designern Josh Goot och Vogue Australiens modedirektör Christine Centenera. De båda modeikonerna delade en gemensam vision att skapa en disruptiv affärsmodell i moderella - ett genomtänkt garderobsystem. istället för massproduktion och snabb omloppstid, valde de att skapa tidlösa, kapselgarderober helt i linje med dagens allt mer medvetna konsument.

Utforska Wardrobe.NYC


Tar man en noga titt på Wardrobe.NYC:s kollektioner noterar man den stilrena designen,som emellanåt avbryts av subtila mönster och texturer. Märkets distinkta grepp på modernitet och emanerande enkelhet genomsyrar varje plagg. Från kostymer till fritidskläder, sportkläder och skor, erbjuder märket allt man behöver för en balanserad garderob.

Kärnverksamheten för Wardrobe.NYC


Kvalitet levereras inte bara i märkets produkter, men också i dess affärsfilosofi. Wardrobe.NYC har utforskat en annan väg i industrin genom att sälja direkt till konsumenten, vilket medför slutprodukter av högre byggkvalitet till lägre pris. Plaggen framställs också bara i en liten upplaga för att försäkra en hög standard.

Handla Wardrobe.NYC på Miinto


På Miinto finner du ett omfattande sortiment av produkter från Wardrobe.NYC. Vi har tagit oss tid att hela tiden uppdatera vårt utbud för att du ska hitta det perfekta plagget som kompletterar din individuella stil. Plötsligt behövs det inte längre att åka hela vägen till New York för att få en smak av dess distinkta modeattityd. Gå bara online och handla ifrån Wardrobe.NYC:s omfattande utbud av kläder, accessoarer och skor, som alla finns tillgängliga på Miinto. Wardrobe.NYC reflekterar inte bara New Yorks urbana och avslappnade coolskap. Det representerar även drömmen att uppnå oberoende och styrka genom kläder. Genom att bära märkets kläder, visar du upp en progressiv stil där mode möter kvalitet och nytänkande. På Miinto omfamnar vi denna approach och tror på att leverera samma värden och kvalitet till dina dörrar genom bästa möjliga online shoppingupplevelse.

Ta bort alla filter

WARDROBE.NYC

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.