Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Wheat

Wheat är ett danskt varumärke som grundades av Charlotte och Peter Galsgaard år 2002 och idag arbetar Charlotte som chefsdesigner på företaget.

Varumärket Wheat desginar och säljer produkter för barn i olika åldrar och är måna om att alltid sätta just barnen i fokus. Wheat lägger stor vikt och fokus på bra kvalitet som gör att kläderna tål barnens lek både ute och inne och kläderna är således anpassade efter barnens behov. Wheat tar i sitt skapande av produkterna hänsyn till hur barnen använder sina kläder. Utöver det arbetar varumärket mycket med härliga färger, originella och spännande mönster samt klassiska linjer och detaljer. Produkterna är av naturligt och elastiskt material. Trots den höga kvaliteten bland produkterna försöker varumärket hålla en rimlig prisnivå så att så många som möjligt ska ha råd att köpa Wheats produkter.

Sedan grundandet år 2002 har varumärket, med sin skandinaviska design, blivit väldigt populärt både hos föräldrar och hos barn. Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du som kund produkter som bl.a. t-shirts, skjortor och andra överdelar, byxor, nattkläder och badkläder. Wheat har en något gammaldagsdesign och men gör trots det väldigt fina och vackra produkter. Produkterna sticker ut och skiljer sig något i stil och design från många andra barnkläder och varumärken som producerar produkter för barn.

Varumärket Wheat har sedan sitt grundande år 2002 expanderat och säljs idag i ett dussintals länder runtom i världen. Varumärket har arbetat och arbetar även en del med samarbeten och sponsring och bl.a. så stödjer varumärket Wheat det danska Röda Korset.

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.