Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

WODEN

Woden är ett danskt skomärke som grundades med en vision om att tillverka skor av hög kvalitet som håller lång tid. Märket har sitt ursprung i den nordiska designtraditionen och har sedan starten vuxit till att bli ett internationellt erkänt varumärke.

Wodens historiska fotavtryck


Woden tillverkar skor med en stark förankring i dansk designtradition. Varje sko har en estetik som är enkel, funktionell och vacker, precis som den nordiska designen är känd för. Sedan Woden grundades har de alltid strävat efter att göra skor som inte bara är snygga, men också hållbara och bekväma.

Upptäck Woden


Woden erbjuder en mängd olika skomodeller, inklusive sneakers, boots och sandaler. De ständigt populära sneakers-modellerna är tillverkade med en innersula av kork, som ger utmärkt stöd och komfort till foten. Märket erbjuder skor för både män, kvinnor och barn, vilket gör det till ett bra val för hela familjen.

Populära objekt från Woden


Bland Wodens mest populära modeller finns deras sneakers, särskilt deras `Ydun` och `Nora` sorter. Dessa sneakers kombinerar stil och komfort, med deras slanka design och kvalitetsmaterial. Wodens sandaler och boots har också blivit mycket populära för deras bekväma passform och hållbara konstruktion.

Wodens karaktäristiska egenskaper


Woden angelägenhet om detaljer och kvalitet är omisskännlig i varje sko de tillverkar. Varje par är tillverkat med noggrann tanke på komfort, hållbarhet och stil. Woden skor är också kända för sitt miljöansvar, då de strävar efter att använda så mycket hållbara material som möjligt i sina produkter.

Skor för varje säsong


Ett av Wodens stora styrkor är deras mångsidighet. Oavsett om du letar efter ett par skor för att hålla dig snygg och bekväm under sommaren, eller ett par stövlar för att värma dig under de kalla vintermånaderna, har Woden ett brett utbud av stilar att välja mellan.

Köpa Woden på Miinto


Om du är intresserad av att köpa Woden skor, kan du hitta ett stort urval på Miinto. Där kan du köpa allt från deras trendiga sneakers till deras varma och bekväma stövlar. Miinto erbjuder snabb frakt och enkel returpolicy, vilket gör det enkelt att hitta och köpa dina favoritskor från Woden.

Det som särskiljer Woden


Woden skiljer sig från andra skomärken genom sitt engagemang för kvalitet, komfort och miljövänlighet. De strävar ständigt efter att förbättra sina produkter och processer för att göra skor som inte bara ser bra ut, men också är bra för miljön och bekväma att bära. Woden är mer än bara ett skomärke - det är en hyllning till nordisk design och hållbarhet. Med en stark tro på kvalitet, komfort och miljöansvar, är Woden verkligen ett varumärke att hålla ett öga på.

Ta bort alla filter

Woden

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.