Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

WOOD WOOD

Wood Wood är en ledande aktör inom modeindustrin, känd för sin förmåga att blanda hög fashion med streetwear i sina kollektioner. Märket kommer från Danmark och har sina rötter djupt inbäddade i konst, musik och sport. Genom att skapa innovativa och progressiva designuttryck, har Wood Wood skapat en fashion-identitet som är både hållbar och följesam.

Träets resa: Historien om Wood Wood


Wood Wood inleddes som en liten tee-shirt butik i Nørrebrogade, Köpenhamn. Det var en studio och butik i ett, beskriven av grundarna som en multi-kreativ plattform. I dag är de kända för sina designelement som är en mix av konst, musik, sport och hög fashion. De har butiker i Köpenhamn, Aarhus, Berlin och Frederiksberg, och deras produkter säljs i butiker över hela världen.

Utforska Wood Wood


Wood Wood erbjuder en rad produkter, från kläder och accessoarer till skor och väskor. Varje kollektion är unik, men alla bär de Wood Woods signaturstil. Det är en mix av sofistikerad och avskalad design, med inslag av street och sport. Märket står för kvalitet, nyskapande och autenticitet.

Publikens älsklingar från Wood Wood


Några av de mest populära produkterna inkluderar Wood Wood jeans, som har en perfekt balans mellan trendig design och komfort. Deras sweatshirts och t-shirts har också blivit mycket populära, tack vare deras unika tryck och detaljer. Additionally, Wood Wood väskor är mycket eftertraktade för sin minimalistiska design och höga kvalitet.

Till Wood Wood genom dess karaktär


Wood Wood karakteriseras av sin mångsidighet, en kombination av high street, high fashion och sportswear. Märkets signaturdesign inkluderar minimalistiska tryck, som oftast är deras logotyp eller något konstnärligt uttryck. Dessutom är de kända för att använda högkvalitativa material och för sin uppmärksamhet på detaljer.

Wood Wood och musiken


Wood Wood har en djupt rotad anslutning till musikscenen, vilket är något som ofta syns i deras kollektioner. Många av deras designs är influerade av olika musikgenrer, vilket ger dem en unik karaktär och autenticitet.

Köpa Wood Wood på Miinto


Miinto är stolta över att kunna erbjuda ett stort sortiment av Wood Wood-produkter. Här kan du hitta allt från deras senaste kollektioner till tidlösa klassiker. Med Miinto är det lätt och bekvämt att köpa dina favoritprodukter från Wood Wood, direkt från din laptop eller mobilenhet.

Vad gör Wood Wood unikt?


Det som särskiljer Wood Wood från andra märken i branschen är deras exceptionella förmåga att blanda olika stilar och influenser. Deras unika kombination av hög fashion och streetwear, tillsammans med inslag av sport och konst, gör att Wood Wood står ut i mängden. Dessutom förblir de trogna mot sina rötter och sin kärlek till kultur och estetik. Wood Wood är verkligen ett märke för den moderna och modeintresserade individen. Med sina innovativa designuttryck och högkvalitativa produkter, erbjuder de en unik och spännande modeupplevelse. Wood Wood är mer än bara ett varumärke - det är en livsstil.

Ta bort alla filter

Wood Wood

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.