Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Tröjor Hoodies
Back

Hoodies från Kenzo

Här är en sida där du kan hitta en snygg Kenzo hoodie enkelt. Använd menyn som är här nedan om du söker efter en specifik färg eller storlek. Du kan välja att bara se kläder som finns tillgängliga i en viss storlek just nu. Men glöm inte att det kan finnas andra kläder som just nu bara är slut i din storlek. Du kan även välja en specifik färg och du kommer då bara att se klädesplagg i den färgen. 

Du kanske vill hoppa på den senaste trenden och köra på en överdimensionerad hoodie och varför inte blanda den mer avslappnad hoodie från Kenzo med ett par dressade kostymbyxor. Det är en urban och cool stil som aldrig kan gå fel. 

Många års japansk erfarenhet blandas med Parisisk tradition

En gång för många år sedan var det en japansk designer som älskade sitt eget lands stilfulla enkel men ville finna inspiration i europeisk modetradition och med en kombination av dessa göra sitt modehus modernt och unikt. Den designar var Kenzo Takada och året var 1964. Sedan dess har det hänt en hel del inom modehuset Kenzo. 

Även om mycket har skett håller huset fortfarande på vissa tradition och den värdegrund och det som gör Kenzo unikt kommer sannolikt alltid att finnas med i varje plagg som skapas. Takada flyttade som ung från Japan till modets huvudstad Paris. Där i staden längs med de vackra kringliga stråken från Sacre Coeur till Marais kunde inspirationen finnas och användas i designen. När man tittar på kollektionerna från Kenzo är det ofta kläder som har ett mycket enkelt och stilfullt snitt men där designen får ta stor plats. 

Färg och form blandas på ett lekfullt sätt som gör alla Kenzo hoodie iögonfallande, coola och unika. Det är inte minst just den unika kombination där två världar möts som med all säkerhet har varit en av orsakerna till märkets stora succé runt om i världen. 

Hur man än vrider och vänder på det så finns de Japansk rötterna alltid med i utformningen och lägger själva ramen runt en vacker design som har fått ta inspiration från högt kultiverade modekretasr i Paris. Det har skapar ett klädmärke som tilltalar både öst och väst, och det är kanske inte så konstigt när allt kommer omkring. 

Hitta en snygg Kenzo hoodie här hos oss på Miinto

Det är enkelt och roligt att shoppa hos oss, du klicka enkelt hem det du vill ha och resten sköter vi. Ett bra tips är att du kan klicka på de plagg som du är intresserad av. Då får du mer information om tillverkningsmaterial , tillgängliga storlekar och färgval. När du väl har klickat hem det du vill ha kan du luta dig tillbaka i soffan. Och oavsett var du än befinner dig kan du alltid nå oss på Miinto om du har några frågor. 

Du kanske sitter på tåget in till stan eller i bilkö någonstans varför inte då hoppa in på Miinto och shoppa en ny Kenzo hoodie eller något annat. Det är enkelt och det går snabbt samtidigt är det tidseffektivt eftersom du gör två saker samtidigt. 

Vi vet att vårt sortiment är mycket stort och på grund av detta har vi skapat en bra menyn som du kan använda för att förfina sökresultatet. på så vis går det snabbt att hitta det du söker och du slipper står och rota i stora högar med kläder som det ibland kan bli i de vanliga butikerna. Men det allra bästa med att shoppa online måste ända vara att man slipper all stress. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

240 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3