Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från Colmar

Denna sida innehåller alla våra Colmar jackor till dam. Scrolla ner och låt dig bli inspirerad av vårt stora utbud med många olika typ av modeller. Känner du att det är en kortare midjejacka du vill ha eller letar du efter en längre som går ner en bit? Du kan hitta precis det du söker här hos oss, vi har nämligen en hel sida fullspäckad med snygga Colmar jackor.

En Colmar jacka kan användas överallt

Colmar är ett italienskt klädmärke och vad är mer italienskt än skidor och sport. Och det var nämligen precis det man fokuserar på här. Alperna är bergskedjan som går genom hela södra Europa. Det gör att man i vissa länder kan åka skidor på morgonen och bada och sola på eftermiddagen i samma land. Något som för oss i Sverige känns helt otänkbart, men så är det alltså i vissa länder och däribland Italien. När det italienska landslaget i skidor började blir stora var det Colmar som producerade och designade deras jackor. Trenden spred sig förstås och snart gick massvis med italienare med en Colmar jacka. Tyvärr började det gå sämre för det italienska landslaget i skidor efter femtiotalet. Då sökte Colmar nya marknader, alltså andra länders landslag, som de kunde producera skidkläder till. Och det är så det har gått till för detta klädmärke att bli känt över hela världen. 

Colmar är alltid rätt

Idag anses Colmar vara en av de allra bästa tillverkarna av skidkläder. Om du ska upp i backen och åka skidor eller om du hellre sitter på afterski och tittar på när andra åker, kan det vara skönt med en bra skidjacka. Men Colmars jackor kan användas vid andra tillfällen, än just i backen. Varför inte köra en sportigare stil i år, något som har blivit mycket populärt. En snygg skjorta eller ett par kostymbyxor kan vara en riktigt trendig kombination till en skidjacka. Med ett par solglasögon och en trendig outfit blir du säsongens modefigur. Om inget annat har du en riktigt bra jacka nästa gång du ska upp i backen igen. Här hos oss kan du titta på kläder i lugn och ro. Du känner inte av stressande faktorer såsom jäkt och skrik från de vanliga butikerna. Glöm alla långa köer och inte minst rusket utomhus när du springer på stan. Här kan du lugnt ta det i ditt eget tempo och du behöver inte ens bära varorna själv. Vi ordnar allt, klicka på de du tycker om så skickar vi det snabbare än kvickt.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

118 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2