Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BALMAIN TRÖJOR

Vita husfasader, vackra gatlyktor, breda boulevarder och förstklassigt mode – så kanske många hade beskrivit Paris. Den franska modehuvudstaden har alltid varit mittpunkten inom modevärlden, i Paris har nämligen alltid nya trender skapats och visats upp till omvärldens förtjusning och det samma gäller för Balmain. Att strosa ner för de smala gränderna i Marais eller blicka ut över den vackra staden från Basilique du Sacré-Cœur är parisarnas lycka. Staden erbjuder något magiskt och genuint som återspeglas i det mode som kommer därifrån. Enkelhetens minimalism i perfekt symmetri mellan färg och form helt enkelt.


Högklassigt mode från Paris


Pierre Balmain startade sitt älskade modehus 1945 och har hänfört både kvinnor och män runt om i världen med sina fantastiska kreationer. Många andra designer har pekat på enkelhetens finess och förmågan att kombinera färg och form på ett enhetligt sätt. Balmain tröjor hittar du på just denna sida och du kan vältra dig i många olika modeller. Ett tips för dig som vet precis vad du söker, är att använda menyn. 

Du kan välja att förfina sökresultatet och endast visa kläder i ett visst prisläge eller i specifika färger. Om du å andra sidan vill bli inspirerad kan du bara skrolla ner här på sidan. Du blir presenterad för alla Balmain tröjor vi erbjuder i vårt stora sortiment. 

Men en Balmain tröja kan du skapa en cool outfit. En vit skjorta under en tjockare tröja passar perfekt för sena kvällar på stan. Låt kragen på skjortan sticka upp på så vis skapar du ett elegantare intryck. Om du vill ha en enklare stil kan en Balmain tröja utan problem bäras precis som den är. Ett par vanliga jeans kan plötsligt se riktigt exklusiva ut i kombination med en tröja från Balmain.


Exklusiva Balmain tröjor på Miinto


Här hos oss på Miinto erbjuder vi ett stort sortiment och vi tycker att det ska vara roligt att shoppa. Precis som när du springer på stan kan du här hos oss också bli inspirerad av en massa överraskningar. Det är enkelt att shoppa eftersom du i princip bara behöver skrolla nedåt och klicka hem det du vill ha – resten sköter vi. Bli kvitt allt stök och stoj på stan, här kan du shoppa i lugn och ro. Tips: Klicka på varje plagg för att läsa mer om material, storlek och färgval.

Sitter du på bussen, i en taxi eller på tåg varför inte använda väntetiden till något roligt och praktiskt? Vi har alltid öppet och du når oss via alla dina enheter som mobiltelefon, bärbar dator och surfplatta. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss och i annat fall låter vi dig shoppa i lugn och ro. Här har du chansen att fräscha upp garderoben inför nästkommande säsong. 

Handen på hjärtat – är det dags för lite nytt och fräscht i din garderob? En snygg och pigg tröja kan aldrig bli fel. Kvalitet och design gör att du kan få glädje av tröjan i många år framåt och eftersom kvaliteten är mycket bra kan du räkna med att den håller både passform och färg utmärkt. Ibland behöver man ta lite tid för sig själv och bara koppla av. Ett perfekt sätt att underhålla sig själv är givetvis shopping. Här kan du shoppa loss hur mycket du vill, antingen till dig själv eller till någon du tycker om. 

Ta bort alla filter

Balmain

Sida 1 Av 3

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.