Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
15% på REA med kod: SS22
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Tröjor
Back

Tröjor från Philipp Plein

Har du tagit dig en titt i din garderob och konstaterat att du behöver uppdatera kläderna där inne? Då har du kommit helt rätt. Här hos oss på Miinto har vi ett väldigt stort sortiment med kläder. Du kan i princip vara säker på att du hittar något som passar dig. Ibland när man shoppar kan man få en massa inspiration. Du kanske inte har en specifik tröja i tankarna, utan vill hellre kolla runt lite på olika alternativ. I så fall har du en bra möjlighet här på sidan. Denna sida är nämligen dedikerad till tröjor från Philipp Plein. 

Shoppa loss på Miinto när det passar dig

Det gör att du enkelt kan skrolla ner på sidan och slipper att söka efter märken eller klicka dig in på en massa olika sidor. Alla tröjor från Philipp Plein som erbjuder är helt enkelt samlade här. Du hittar tunna tröjor, tjockare tröjor i alla tänkbara färger som svart, röd, vit och så vidare. Det är bara för dig att ta dig en titt. Om du vill veta mer om tillverkningsmaterial eller vilka färger och storlekar som finns tillgängliga kan du enkelt använda menyn. Den är smart för den som vet precis vad hen är ute efter. 

Kanske har du en budget som du behöver hålla dig till. Då kan du enkelt ställa in prisreglaget och blir då bara presenterad för kläder som ligger inom din budget. Det gör att du slipper spilla tid på att titta på kläder som du ändå inte vill eller kan köpa. Det kallar vi effektivt, men vänta bara, det kommer mer. Att shoppa på stan tar tid. Först och främst ska du ta dig till butiken och sedan är det inte det enklaste att hitta parkeringsplats alltid. Men här hos oss kan du shoppa från var som helst och från alla dina tänkbara enheter som din mobiltelefon, surfplatta eller bärbara dator. 

Skapa möjligheter i garderoben med en tröja från Philipp Plein

Det är alltså inte bara enkelt och roligt att shoppa loss här på Miinto du kan dessutom göra det när det helst passar dig, för vi har alltid öppet. Få lite inspiration genom att skrolla ner på sidan. Det är kanske dags att ge garderoben en välförtjänt uppdatering inför kommande säsong. Tröjan är ett nyckelplagg i garderoben. Det betyder att du kan använda den till många olika saker och att en ny tröja kan lyfta många av dina andra plagg och på så sätt skapa nya kombinationer som blir till nya möjligheter i din garderob. 

På så sätt blir i själva verket din garderob större än den har varit, eller det kommer iallafall att kännas så eftersom du helt plötsligt kan börja använda ett par byxor som du tidigare inte har använt särskilt mycket. Just eftersom din nya tröja från Philipp Plein lyfter fram byxorna på ett coolt och trendigt sätt, vilket gör att du får lust till att använda dem. 

Våga kombinera olika stilar. Varför inte rota fram dina kostymbyxor längst in i garderoben. Damma av dem och börja använda dem, gärna i sällskap av en cool Philipp Plein tröja med tryck i en härlig färg. På så vis klär du ner dina kostymbyxor lite och då blir de utmärkta att använda även till vardags. Släng på ett dig ett par sneakers till om du vill sätta pricken över i:et. En urban, trendig outfit som passar lika bra i skolan som senare kvällar på stan.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

110 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2