By Malina

Kön

Kategorier

Färger

Storlekar

Pris

SEK
-
SEK

By Malina

Det svenska varumärket By Malina grundades av Malin Andrén som även arbetar som designer på varumärket. By Malina grundades år 2009. Innan Malin Andrén bestämde sig för att grunda varumärket By Malina studerade hon mode både i Stockholm och i New York. Innan år 2009 hann hon även med att bo i Hong Kong under fyra år där hon arbetade med produktion för ett flertal skandinaviska märken, bland annat Acne, Gina Tricot och H&M. Under dessa år av jobb och studier samlade hon på sig en hel del kunskap om material, produktion, textil och mycket mer och ur denna kunskap uppstod By Malina.

Bland varumärkets samtliga kollektioner finner du produkter som bland annat blusar, klänningar och skor. Varumärket är väl känt för sina klänningar som tillverkas i 100 % handgjort silke. Vid tillverkning av samtliga klänningar använder sig varumärket av den finaste koreanska silken som går att finna. Samtliga klänningar är skräddarsydda och varje klänning är unik. Varumärket arbetar dagligen men att få varje produkt som tillverkas att bli helt perfekt och använder sig därför endast av professionella personer.

Varumärkets vision är att få varje kvinna att känna sig unik och speciell i varumärkets produkter. Klänningar innehar en tidlös design och härliga mönster av olika slag. Det stora utbudet innehar klänningar att bära vid olika tillställningar, tidpunkter och händelser. T.ex. på stranden, vid bröllop eller dop, vid en kväll på stan eller när helst du känner att du vill bära klänningen. By Malina vill att du som kund ska trivas bra i och ha kul tillsammans med din klänning. 

/ 13 products

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Betala med faktura

30 dagars faktura och delbetalning

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Fast delivery

Fri frakt i hela Sverige inom 2-4 dagar

40.000+ styles

Från mer än 1000 varumärken

Varumärken Butikker Handelsbetingelser Om miinto.dk
Kontakt Spørgsmål og svar Returnering
Doner til Röda Korset Anbefal butik Join miinto Sitemap
Miinto Denmark Miinto Sweden Miinto Norway Miinto Netherlands
Följ Miinto
Copyright © 2008-2017 - All rights reserved
Kantyxegatan 25 213-76 Malmö info@miinto.se