Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Acne Studios

Här har du en sida som är fylld med trendiga kläder från Acne Studios. Behöver du något nytt och fräscht som lyfter upp hela din garderob, så har du kommit till rätt sida. Här hittar du kläder som gör att blickarna dras till dig på dansgolvet, som gör dig till den modemedvetna och som får dig att känna dig precis så fin som du är. Detta är modeplagg som kan få vem som helst att strosa ner för gatan som om det vore en modevisning i Paris helt enkelt.

Men Acne Studios modehus är inte bara känt för högklassigt, trendig mode – utan också, som kanske är ännu mer utmärkande, sin urbana stil där kvinnligt och manligt flyter ihop för att kunna representera alla tänkbara uttryck.

Trendiga kreationer för alla tillfällen

När en person tittar på klädkreationerna från Acne Studios blir hen förd till modevärldens allra trendigaste catwalk. Ta steget och låt dig bli inspirerad, våga sticka ut och vara precis den du är – och visa det genom din klädstil. Oavsett om du vill utstråla en trendig energi eller skapa en mer stilren look, kan du låta kläderna föra dig framåt så du kan stråla.

Här har du kläder som gör att du kan skapa ett uttryck som vibrerar av energi, viljestyrka och inte minst en urban puls. Med rötter i The Capital of Scandinavia – Stockholm – tillsammans med modets allra senaste trender från Europas modehuvudstäder som Paris och Milano, skapar Acne Studios ett helt unikt uttryck i sina kreationer. Märket utmärker sig ofta genom att blanda det enkla med säsongens trendigaste färger, sannolikt har det varit en bidragande del till klädmärkets succé!

Acne Studios

Acne Studios skapades 1996 i Sverige, närmare bestämt i landets huvudstad Stockholm. Grundaren av ACNE, som märket hette till en början, är Jonny Johansson. Namnet acne sägs stå för de engelska orden Ambition to Create Novel Expressions, som enkelt översatt på svenska blir ambition om att skapa nya uttryck. Märkets första butik öppnade i Stockholm tre år efter millenniumskiftet och en butik i den danska huvudstaden Köpenhamn, samt i Berlin lät inte vänta på sig i många år.

Idag finns märkets klädbutiker i ett stort antal städer runt om i världen, såsom i engelska London, amerikanska New York och japanska Tokyo. Till en början fokuserade acne bara på jeans och det var också jeansen som gjorde märket så välkänt. Idag ingår många olika typer av kläder, skor och accessoarer i kollektionerna. Acne Studios ingår ofta samarbeten med andra svenska eller utländska märken.

Shopping på dina villkor

Acne Studios kollektioner kan användas vid många olika tillfällen och kan med fördel kombineras på olika sätt. Behöver du något nytt och trendigt som kan liva upp ett par jeans, en klänning eller en tröja hemma i garderoben? I så fall är du på rätt spår här. Klädernas design bildar en förmåga att lyfta och bära fram enskilda plagg på ett innovativt sätt.

Kläderna passar personer i alla åldrar och med olika typer av uttryck. Många kollektioner har en flytande utstrålning mellan det feminina och maskulina, där färg och form ofta skapar en levande och urban styrka, där den som bär kläderna får lov att komma till uttryck på det sätt som hen vill.

Sätt dig tillrätta i soffan, på bussen eller var du nu än är någonstans och dyk ner bland kläderna – du kan ta god tid på dig. Här behöver du inte turas om med alla andra kunder som finns i klädbutikerna.

filter (1)

84 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1