Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

ACNE STUDIOS T-SHIRTS

Här har du en hel sida med t-shirtar från Acne Studios. Vi tycker att shopping ska vara roligt och enkelt på grund av detta har vi samlat alla t-shirtar från Acne Studios på en och samma sida. Det gör nämligen att du enkelt kan scrolla ner på sidan, utan att behöva klicka dig ut och in mellan olika sidor. Här får du hela utbudet presenterat på en och samma gång – praktiskt eller hur! Vet du däremot precis vad du letar efter så behöver du givetvis inte gå igenom hela vårt sortiment för att hitta just din produkt. 


Shopping när det passar dig här på Miinto


Vi har skapat en meny här nedan som du kan använda dig av om du vill vara lite mer effektiv, spara tid och skippa alla annat. Välj en specifik storlek eller din favoritfärg – du kommer endast bli presenterad för kläder som passar in på de kriterier som du har valt. När du hittar en Acne Studios t-shirt som du gillar kan du enkelt klicka på bilden. Då får du upp mer information om själva klädesplagget. 

Du kan läsa om vilket eller vilka tillverkningsmaterial som har använts, praktiskt för den som är miljömedveten eller behöver välja bort vissa material på grund av exempelvis allergi. T-shirtar från Acne Studios ligger i den lite högre prisklassen, men du får också kläder som är hållbara och inte minst utformade i nyaste och modernaste design direkt från catwalken i Paris. Eftersom kläderna är av hög kvalité kan du använda dem i många år framåt vilket är bra för miljön då det minskar nyproduktionen av kläder rent generellt. Allt bör givetvis ses i relation till priset. 

Acne Studios är ett svenskt modehus som startades upp i Stockholm med grundtanken om att tillverka snygga, moderiktiga jeans. Till en början heter modehuset endast ACNE bokstäverna stod för de engelska orden Ambition to Create Novel Expressions, som på svenska blir enkelt översatt ambition om att skapa nya uttryck. Det går onekligen att missta Acnes Studios t-shirtar eller övriga klädesplagg i deras kollektioner. 

Kontrasterna som uppstår när färg och form kombineras med ett uttryck som flyter mellan det maskulina och feminina på ett urbant och trendigt sätt, är både coolt och nytt. Vilket sannolikt är en av orsakerna till Acne Studios stor framgång världen över. Efter endast några få år inom modevärlden har Acne Studios lyckats göra sig ett väl ansett namn i modekretsar och med butiker i städer som New York, Köpenhamn, Tokyo, Berlin och Paris är succén ett faktum, snarare än ett önsketänkande. 


Oändliga möjligheter – här hittar du t-shirtar från Acne Studios


Lyft din outfit med färgsprakande kläder från Acne Studios. Låt kläderna komma till sin rätt genom att kombinera dina olika favoritplagg i en unik harmoni av material, storlekar eller färger. Haka på trenden med överdimensionerade klädesplagg och skapa en kontrastfull lager-på-lager-effekt. Med en ny t-shirt kan du ge din garderob ett rejält lyft inför kommande säsong. En t-shirt från Acne Studios är användbar under alla säsonger och kan användas i kombination med i princip alla dina kläder. 

Ta bort alla filter

Acne Studios

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.