Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Alexander McQueen

Vi har ett brett utbud av kläder från Alexander Mcqueen. Här finns det stort potential för dig att hitta ditt nästa favoritplagg. Det är något helt speciellt med just detta modehus eftersom skaparen med samma namn gjorde sig känd på grund av sin otroliga design men också för en annan som kanske de flesta inte vet så mycket om, i alla fall inte om man inte ofta går på modevisning. För det är just modevisningarna som han utmärkte sig alldeles extra på. Att kläderna från Alexander Mcqueen dessutom är storslående vad gäller både kvalité och design är lika självklart som att märket är något så brittiskt som det kan bli. För här har vi engelskt mode när det är som allra bäst. I en unik kombination av färger och former lyckades Alexander Mcqueen skapa både nytänkande inflytande på modevärlden som helhet men inte minst också skapa ett frirum för de som bär hans kläder. Se populära Alexander Mcqueen skor för damer. Eller Alexander Mcqueen skor för herrar

Mode som ligger i tiden

Enkelheten ligger i de många detaljerna som ibland kan framstå som en illusion i en vacker tavla. Vi pratar givetvis om förstklassigt mode som likaväl som klädesplagg är konst som kommer till uttryck genom varje person som bär kläderna. Här är alltså en alldeles utmärkt möjlighet att inte bara låta din personlighet komma till uttryck, även ditt statement och inte minst din skönhet. Kläderna är en komplimang till varje kvinnas former och naturliga fall. I en unik kombination kan de färgsprakande kläderna i moderna tonsättningar skapa plats och inte minst komma till uttryck i varje garderob som har behov av en frisk sommarbris. Att låta kläderna kombineras tillsammans med andra kläder i din garderob lyfter blott din stil till nya höjder och inte minst ditt humör. Låt ditt vackra inre få komma ut och synas, med kläder som kan representera din personlighet kan du också visa vem du är - och det finns knappast något vackrare. Med kläder från Alexander Mcqueen kan du vara säker på att du alltid får en fullträff. Oavsett om du ska på ett evenemang med arbetet eller bara ut med vänner eller familj kan du alltid känna dig vacker i dessa kläder. Om du tycker om kläder från Alexander Mcqueen kan du kanske ta en titt på Balmain , det finns kanske en hel del där också som kan falla dig i smaken, vem vet, det blir kanske en ny upptäckt för dig.

En unik brittisk skapelse

Innan Alexander Mcqueen startade upp sitt eget modehus har han bland annat arbetat som chefsdesigner för många andra stora märken. Han utbildade sig på designskolan i hemstaden London i Storbritannien. Klädmärket köptes upp av Gucci år 2000 och är idag mycket populärt. Alexander Mcqueen har skapar många modekollektioner och har alltid haft ett fokus på damsidan. Han har klätt många kända personer både från musik- och filmbranschen. Här på internet har du chansen att skämma bort dig själv. Ta den tid du behöver och titta på de kläder som intresserar dig. Det är viktigt att man tar lite kvalitetstid för sig själv ibland och vad kan vara bättre än en shoppingtur? Här kan du vara i fred, vi lovar att inte störa.

filter

4159 resultat

Sida 1 av 42

Nästa

Sida 1 av 42