Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

ALEXANDER MCQUEEN

Vi har ett brett utbud av kläder från Alexander Mcqueen. Här finns det stort potential för dig att hitta ditt nästa favoritplagg. Det är något helt speciellt med just detta modehus eftersom skaparen med samma namn gjorde sig känd på grund av sin otroliga design men också för en annan som kanske de flesta inte vet så mycket om, i alla fall inte om man inte ofta går på modevisning. För det är just modevisningarna som han utmärkte sig alldeles extra på. Att kläderna från Alexander Mcqueen dessutom är storslående vad gäller både kvalité och design är lika självklart som att märket är något så brittiskt som det kan bli. För här har vi engelskt mode när det är som allra bäst. I en unik kombination av färger och former lyckades Alexander Mcqueen skapa både nytänkande inflytande på modevärlden som helhet men inte minst också skapa ett frirum för de som bär hans kläder. Se populära Alexander Mcqueen skor för damer eller Alexander Mcqueen sneakers.


Mode som ligger i tiden


Enkelheten ligger i de många detaljerna som ibland kan framstå som en illusion i en vacker tavla. Vi pratar givetvis om förstklassigt mode som likaväl som klädesplagg är konst som kommer till uttryck genom varje person som bär kläderna. Här är alltså en alldeles utmärkt möjlighet att inte bara låta din personlighet komma till uttryck, även ditt statement och inte minst din skönhet. Kläderna är en komplimang till varje kvinnas former och naturliga fall. I en unik kombination kan de färgsprakande kläderna i moderna tonsättningar skapa plats och inte minst komma till uttryck i varje garderob som har behov av en frisk sommarbris. Att låta kläderna kombineras tillsammans med andra kläder i din garderob lyfter blott din stil till nya höjder och inte minst ditt humör. Låt ditt vackra inre få komma ut och synas, med kläder som kan representera din personlighet kan du också visa vem du är - och det finns knappast något vackrare. Med kläder från Alexander Mcqueen kan du vara säker på att du alltid får en fullträff. Oavsett om du ska på ett evenemang med arbetet eller bara ut med vänner eller familj kan du alltid känna dig vacker i dessa kläder. Om du tycker om kläder från Alexander Mcqueen kan du kanske ta en titt på Balmain , det finns kanske en hel del där också som kan falla dig i smaken, vem vet, det blir kanske en ny upptäckt för dig.


En unik brittisk skapelse


Innan Alexander Mcqueen startade upp sitt eget modehus har han bland annat arbetat som chefsdesigner för många andra stora märken. Han utbildade sig på designskolan i hemstaden London i Storbritannien. Klädmärket köptes upp av Gucci år 2000 och är idag mycket populärt. Alexander Mcqueen har skapar många modekollektioner och har alltid haft ett fokus på damsidan. Han har klätt många kända personer både från musik- och filmbranschen. Här på internet har du chansen att skämma bort dig själv. Ta den tid du behöver och titta på de kläder som intresserar dig. Det är viktigt att man tar lite kvalitetstid för sig själv ibland och vad kan vara bättre än en shoppingtur? Här kan du vara i fred, vi lovar att inte störa.


Ett projekt som växer


Vi på Miinto är stolta över att kunna representera märken som Alexander McQueen och det är faktiskt så att vi handplockar alla de märken som vi representerar på våran plattform. På det viset kan vi nämligen vara säkra på att du som kund alltid får den kvalitet som du som kund förväntar.

Miinto startade som ett projekt och var ursprungligen en idé mellan två vänner som bodde på landsbygden i Danmark. Det två vännerna, Mike och Konrad, hade länge funderat på hur man skulle kunna göra utbudet av shopping bättre för konsumenter, oavsett var man bor någonstans. Med det föddes idén till plattformen Miinto. Miinto är idag en plattform som erbjuder kunder över hela världen möjlighet att shoppa kläder från flera tusentals märken. Det är således inte bara kläder utan även accessoarer och skor som vi på Miinto erbjuder dig som kund att shoppa här hos oss.

Eftersom du når oss från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, dator och surfplatta kan du shoppa kläder från Alexander McQueen och en hel uppsjö av andra märken här på Miinto. För oss är det alltid viktigt att vi expanderar våran plattform och utökar våra samarbetspartners kontinuerligt. Vi tror nämligen att ju större utbud av olika märken vi kan erbjuda dig som kund, desto bättre shoppingupplevelse får du.

Det betyder också att oavsett vilken klädstil du har kan du alltid vara säker på att du hittar någonting som passar dig och din garderob när du shoppar på vår plattform. Med andra ord erbjuder vi både stora och internationella märken, såväl som små och lokala märken som kan vara relativt okända. Genom att vi samarbetar med de fysiska butiker som finns runt om i världen är dessa inga konkurrenter utan snarare samarbetspartners – vilket gör att du som kund får ett utbud av produkter som du förmodligen inte har upplevt tidigare från märken som Alexander McQueen med flera.

Vi vet att klädindustrin är en bov i dramat när det kommer till de klimatförändringar som påverkar vår planet och vår miljö. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att försöka bromsa de klimatförändringar som pågår. Och du som konsument kan dra ditt strå till stacken genom att välja var och hur du shoppar kläder. Ett av de stora problem som klädindustrin dras med är nämligen överproduktion och vi på Miinto har inga fysiska butiker, vilket innebär att du som kund kan bidra till att minska överproduktionen av kläder när du shoppar kläder, skor och accessoarer från Alexander McQueen eller någon av alla de andra märken som vi representerar här på Miinto.


Shoppa loss från Alexander McQueen


Om vi vill shoppa en massa fräscha nyheter till din garderob och göra dig redo inför kommande säsong, kan du scrolla ner här och hitta en massa nytt och fräscht från Alexander McQueen på denna sida. Vi har helt enkelt samlat alla våra produkter från Alexander McQueen på en och samma sida, vilket gör att du som kund slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor när du shoppar kläder från Alexander McQueen här hos oss.

Nu kan du luta dig tillbaka i soffan där hemma eller ligger du kanske i hängmattan i trädgården? Ja, oavsett var du befinner dig kan du alltid shoppa loss här hos oss på Miinto utan att behöva oroa det för att vi stänger eller att din parkeringsbiljett går ut eftersom vi alltid har öppet.

Ta bort alla filter

Alexander McQueen

Sida 1 Av 67

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.