Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Hemsida Dam Skor
Back

Skor från Alexander McQueen

Ta lite tid för dig själv och låt fantasin flöda. Det är nämligen inte svårt när man tittar på Alexander Mcqueen skor eller kläder. Vi har ett stort utbud här på sidan och det är bara att vraka och välja. Men du behöver absolut inte ha bråttom. Vi ger dig all den tid du behöver för att jämföra och titta närmare på de olika skor som intresserar dig. Bussen, bilen eller soffan, det spelar ingen roll var du befinner dig här har du nämligen en sida som ger dig ett stort utbud med alla Alexander Mcqueen skor vi har. Det gör att du slipper söka och gå in på en massa olika sidor, här är det bara att scrolla upp och ner till du hittar något du tycker om.

Engelsk kreativitet som tilltalar

Designern Alexander Mcqueen är en brittisk designer som föddes 1969. Han kommer från London där hans stora passion för mode växte fram. London är en av de städer i Europa där många menar att alla kan vara sig själva. Ofta är Londons gator fyllda av personer med en hel uppsjö av olika klädstilar och det ligger kanske något i ryktena som går runt. Mcqueen började studera på den anrika Central Saint Martins College of Art and Design i London. När han var färdig med sina studier tog han arbete på det franska märket Givenchy där han fick stor erfarenhet med design och allt möjligt annat. Efter ett par år startade han sedan upp sitt eget klädmärke Alexander Mcqueen. År 2000 köptes hela modehuset upp av Gucci, men fortsatte att säljas under eget namn.

Unna dig något extra

Alexander Mcqueen skor och kläder har en design som låter klädesplaggen komma till sin rätt. Färg och form flyter samman i en gedigen sammansmältning som ger ett unikt uttryck. Detta är kläder som verkligen kan få en person att stråla. Likt havets vågor är design, färg och form sammanbundna i en envig kombination. Låt din garderob få ett par skor som skapar ett nytt fräscht intryck på dig och på dina kläder. Kollektionerna som Alexander Mcqueen har utvecklat är inte bara stor slående, de är unika i sitt slag. En galamiddag, en stor fest eller ett annat tillfälle när du vill klä upp dig kan vara passande för en hel outfit. Men du kan även kombinera exempelvis Alexander Mcqueen damskor med något mer diskret för ett lite nedtonat, men ändå trendigt uttryck. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

114 resultat

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2