Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
Korg
0

Din kundvagn är tom

Barbour (23)

Barbour är ett över 100 år gammalt designermärke. Det startade som ett familjeföretag och drivs fortfarande, fem generationer senare, av familjen. Barbour är ett äkta brittiskt märke som har utvecklat en unik förståelse för kläder som är lämpliga för utomhusbruk. Märket erbjuder en kollektion med kläder från livet på landsbygden som fortfarande behåller sina kärnvärden av arv, varaktighet och ändamålet för detaljer.

Främst är nog Barbour kända för sina jackor som bärs av modemedvetna män och kvinnor i alla åldrar. Vaxjackor och oljerockar samt quiltade jackor och västar hör till klassikerna. De vaxade jackorna har djup förankring till den landsbygd där de kom till i slutet på 1800-talet. Än idag tillverkas de klassiska vaxjackorna för hand i Barbours hemstad Simonside i South Shields. Varje år produceras ca 100 000 vaxjackor i den anrika fabriken. Utöver jackor inkluderar Barbours kollektioner även byxor, skjortor, stickat och en mängd olika accessoarer. Kollektionerna består i dagsläget av drygt 2000 olika produkter.

I Simonside har Barbour även sitt huvudkontor. Deras produkter distribueras och säljs dock över nästan hela världen. Förutom de 11 egna Barourbutikerna som finns spridda över Storbritannien finns Barbour i ytterligare 40 länder. Många av de 40 är lokaliserade i länder i Europa, så som exempelvis Tyskland, Holland, Österike, Frankrike, Italien och Spanien. De återfinns även i USA, på Nya Zeeland och till och med i Japan.

Barbour är ett mångfaldigt prisvinnande företag och uppskattas även av kändisar runt om i världen. På Glastonbury-festivalen år 2007 exempelvis, bars Barbourjackor av bandmedlemmarna i Arctic Monkeys, Lily Allen, Peaches Geldof och Rufus Wainwright.

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

23 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+75.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken