Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

BURBERRY

Burberry är ett anrikt, brittiskt klädmärke som är välkänt för sina vackra, rutiga scarves och stilrena trenchcoats. Här ligger fokus på både kvalitet och funktion. Vill du klä dig som en engelsk aristokrat och känna dig riktigt lyxig eller hänga med i de senaste trenderna så är det här märket för dig. Kläderna och produkterna från Burberry är kanske de mest brittiska du kan hitta och märket har länge varit en trendsättare inom modevärlden. Att hålla sig nära den brittiska historien och kulturen har varit centralt för märket som enbart använder brittiska modeller för att visa sina kreationer. Från att ha fokuserat på kläder för utomhusbruk har detta modehus tagit sig in på modemarknaden för att bli ett av de mest kända modehusen i världen.


Älskat sedan 1856


Vid 21 års ålder hade Thomas Burberry en vision om att kläder borde utformas för att skydda människor från det regniga brittiska vädret. Det är nu över 160 år sedan Thomas Burberry startade sitt klädmärke med samma namn, 1856 och öppnade sin första butik i Basingstoke i England. Till skillnad från många andra modehus startade Burberry med att producera plagg för utomhusbruk. Detta har givit dem en unik utgångspunkt för att skapa praktiska och funktionella plagg med hög kvalitet. Många av deras europeiska motparter startade med haute-couture och tog sig sedan till ready-to-wear branschen.

Det första Burberry-rutmönstret designades under 20-talet som foder till deras populära trenchcoats. Mönstret har därefter blivit ikoniskt och syns på allt från halsdukar till väskor. Hitta en Burberry väska för att komplettera din unika stil. Burberry uppfann även ett unikt vattentätt material som andas för att hålla bäraren både torr och sval, något som gör att deras plagg är behagliga för utomhusbruk. Nu för tiden erbjuder det brittiska märket även kläder som är eleganta med en twist. Vad är det till exempel som säger att man inte kan se lyxig ut i fransar eller sätta ett mönster med apor på en silkesscarf? Även om modellerna på plaggen och mönstren ofta är lekfulla och nyskapande så hålls färgskalan klassisk med neutrala färger som grått och beige, något som går igen historiskt i Burberrys kollektion. Detta har lett till en sofistikerad och elegant stil med utrymme för personliga uttryck. Idag har märket även blivit populärt i streetstyle och en Burberrys keps är en populär accessoar som rundar av en outfit på ett på ett trendigt vis.


Burberry i världshistorien


Sök på Burberry online så kommer du upptäcka att detta märke har burits vid ett flertal viktiga tillfällen i världshistorien. Framförallt har deras praktiska och högkvalitativa plagg burits av upptäcktsresanden och äventyrare, vilket säger något om hållbarheten på plaggen. Till exempel bars Burberry när första mannen satte sin fot på Sydpolen och under den första transatlantiska flygningen. Under första världskriget skapade Burberry trenchcoaten, ett plagg som till en början var avsett för soldater, men som sedan blev populärt hos den stora massan. Detta har blivit ett av de mest kända och igenkännande plaggen för märket. Köp en trenchcoat från Burberry för att få ett plagg som håller i många år och dessutom låter dig känna historiens vingslag.

Burberry tillverkar en rad olika kläder som alla utgår från en kombination av stil och funktion. Detta satte Burberry i en unik position att skapa massproducerade klädkollektioner eftersom deras kläder redan var utformade för utomhusbruk där funktionen står i fokus. Resultatet är kollektioner som sätter bäraren av kläderna i centrum och hyllar en aktiv livsstil utomhus. Även om trenchcoaten är märkets signaturplagg så har har andra plagg blivit storfavoriter för märket på senare år, såsom anda Burberry jackor till dam och herr samt västar.


Mode som passar lika bra till vardags som till fest på Miinto


Den svenska modescenen har på senare år tagit ett stort kliv. Det som tidigare ansågs som att bryta med de traditionella klädreglerna, är idag fullt accepterat och inte minst trendigt. Med andra ord så är det inte bara okej att mixa färger och mönster som tidigare ansågs fel – det är trendigt och coolt också. Burberry är ett traditionell klädmärke och med kläder, accessoarer och skor, från detta klassiska modehus får du möjlighet att skapa ditt eget personliga uttryck.

Tricket är att blanda olika typer av stilar och uttryck. Ta det bästa från två olika världar och mixa din egen personliga stil, det är mode idag. En klassisk Burberry trenchcoat kanske kan kännas för uppklädd när du ska på nattklubben eller till vardags? Men genom att klä ner dig med olika accessoarer och skor kan du skapa ett mer avslappnat uttryck. Välj ett par sportiga sneakers, en keps eller en hoodie från Burberry att matcha till din trenchcoat. Eller så byter du ut trenchcoaten helt och håller till en Burberry väst. Då får du ett mer avslappnat och sportigt uttryck – samtidigt skapar du en unik klädstil som representerar dig och din personlighet.

Färg och form är perfekt att kombinera om du vill skapa kontraster men du kan även gå efter olika typer av material för att skapa coola outfits. En riktigt varm och mysig stickad tröja i en överdimensionerad modell gör sig utmärkt till ett par byxor i läder, jeans eller något annat material. Våga prova och experimentera med material för att göra din stil mer personlig och unik.


Shoppa kläder och accessoarer från Burberry


Vi på Miinto tror på en enkel och inte minst rolig shoppingupplevelse. Vill du fräscha upp din garderob med nya favoriter i form av accessoarer, kläder, skor från Burberry eller kan du enkelt hitta massa nytt här på sidan. Vårt utbud är stort och därför kan du med fördel använda vår smarta sökfunktion om du vet vad du är ute efter.

För dig som vill ta dig tid och shoppa länge, då är med all säkerhet online shopping perfekt. När du shoppar online behöver du inte ta hänsyn till öppettider eller andra kunder i butiken. Allt fokus är på dig och när du väl har bestämt dig för vad du vill ha kan du enkelt klicka hem dina nyheter, sedan kan du luta dig tillbaka och vänta på leverans. Och vi lovar att skicka dina varor fortare än kvickt.

Du som bara vill kika runt kan du bli inspirerad av modehusets stora utbud genom att skrolla ner här på sidan. Om du å andra sidan vet precis vad du är ute efter kan du med fördel använda funktionen här nedan. Välj specifika färger eller storlekar så sorterar den automatiskt bort allt som inte matchar dina val.

Burberry är synonymt med kvalitet och design i toppklass. Det gör att du kan förvänta dig att använda dina nyheter en lång tid framöver, något som givetvis återspeglas i priset. Om du har en specifik budget att hålla dig till kan du enkelt shoppa loss utan att behöva oroa dig för att överskrida din budget genom att ställa in en prisnivå som passar dig.Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära varumärken. Se till att utforska och hitta din favorit!

Burberry är ett anrikt, brittiskt klädmärke som är välkänt för sina vackra, rutiga scarves och stilrena trenchcoats, utforska Burberry jackor på Miinto. Här ligger fokus på både kvalitet och funktion. Vill du klä dig som en engelsk aristokrat och känna dig riktigt lyxig så är det här märket för dig. Kläderna och produkterna från Burberry är kanske de mest brittiska du kan hitta och märket har länge varit en trendsättare inom modevärlden. Att hålla sig nära den brittiska historien och kulturen har varit centralt för märket som enbart använder brittiska modeller för att visa sina kreationer. Från att ha fokuserat på kläder för utomhusbruk har detta modehus tagit sig in på modemarknaden för att bli ett av de mest kända modehusen i världen.


Älskat sedan 1856


Det är nu över 160 år sedan Thomas Burberry startade sitt klädesmärke 1856 och öppnade sin första butik i Basingstoke i England. Till skillnad från många andra modehus startade Burberry med att producera plagg för utomhusbruk. Detta har givit dem en unik utgångspunkt för att skapa praktiska och funktionella plagg med hög kvalitet. Många av deras europeiska motparter startade med haute-couture och tog sig sedan till ready-to-wear branschen. Det första Burberry-rutmönstret designades under 20-talet som foder till de populära trenchcoats. Mönstret har därefter blivit ikoniskt och syns på allt från halsdukar till väskor. Hitta en Burberry väska för att komplettera din unika stil. Burberry uppfann även ett unikt vattentätt material som andas för att hålla bäraren både torr och sval, något som gör att deras plagg är behagliga för utomhusbruk. Nu för tiden erbjuder det brittiska märket även kläder som är eleganta med en twist. Vad är det till exempel som säger att man inte kan se lyxig ut i fransar eller sätta ett mönster med apor på en silkesscarf? Även om modellerna på plaggen och mönstren ofta är lekfulla och nyskapande så hålls färgskalan klassisk med neutrala färger som grått och beige, något som går igen historiskt i Burberrys kollektion. Detta har lett till en sofistikerad och elegant stil med utrymme för personliga uttryck.


Burberry i världshistorien


Sök på Burberry online så kommer du upptäcka att detta märke har burits vid ett flertal viktiga tillfällen i världshistorien. Framförallt har deras praktiska och högkvalitativa plagg burits av upptäcktsresanden och äventyrare, vilket säger något om hållbarheten på plaggen. Till exempel bars Burberry när första mannen satte sin fot på Sydpolen och under den första transatlantiska flygningen. Under första världskriget skapade Burberry trenchcoaten, ett plagg som till en början var avsett för soldater, men som sedan blev populärt hos den stora massan. Detta har blivit ett av de mest kända och igenkännande plaggen för märket. Köp Burberry trenchcoat för att få ett plagg som håller i många år och dessutom låter dig känna historiens vingslag. Burberry producerar en mängd olika kläder som alla har sin utgångspunkt i kombinationen av stil och funktion. Detta gjorde att Burberry var i en unik position att skapa massproducerade kollektioner av kläder då de redan utformat sina kläder för utomhusbruk där funktion är i fokus. Resultatet är kollektioner som sätter bäraren av kläderna i centrum och där en aktiv livsstil utomhus hyllas. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att utforska och hitta din favorit.


Mode som passar lika bra till vardags som till fest på Miinto


Den svenska modescenen har på senare år tagit ett stor kliv. Det som tidigare ansågs som att bryta med de traditionella klädreglerna, är idag fullt accepterat och inte minst trendigt. Med andra ord så är det inte bara okej att mixa färger och mönster som tidigare ansågs fel – det är trendigt och coolt också. Burberry är ett traditionell klädmärke och med kläder, accessoarer och skor, från detta klassiska modehus får du möjlighet att skapa ditt eget personliga uttryck.

Tricket är att blanda olika typer av stilar och uttryck. Ta det bästa från två olika världar och mixa din egen personliga stil, det är mode idag. En klassisk Burberry trenchcoat kanske kan kännas för uppklädd när du ska på nattklubben eller till vardags? Men genom att klä ner dig med olika accessoarer och skor kan du skapa ett mer avslappnat uttryck. Välj ett par sportiga sneakers, en hoodie och kanske en keps till din Burberry trenchcoat. Då får du ett mer avslappnat och sportigt uttryck – samtidigt skapar du en unik klädstil som representerar dig och din personlighet.

Färg och form är perfekt att kombinera om du vill skapa kontraster men du kan även gå efter olika typer av material för att skapa coola outfits. En riktigt varm och mysig stickad tröja i en överdimensionerad modell gör sig utmärkt till ett par byxor i läder, jeans eller något annat material. Våga prova och experimentera med material för att göra din stil mer personlig och unik.


Shoppa Burberry direkt här på sidan


Vi på Miinto tror på en enkel och inte minst rolig shoppingupplevelse. Vill du fräscha upp din garderob med nya favoriter från Burberry i form av kläder, skor eller accessoarer kan du enkelt hitta massa nytt här på sidan. Vårt utbud är stort och därför kan du med fördel använda vår smarta sökfunktion om du vet vad du är ute efter.

För dig som vill ta dig tid och shoppa länge, då är med all säkerhet online shopping perfekt. När du shoppar online behöver du inte ta hänsyn till öppettider eller andra kunder i butiken. Allt fokus är på dig och när du väl har bestämt dig för vad du vill ha kan du enkelt klicka hem dina nyheter, sedan kan du luta dig tillbaka och vänta på leverans. Och vi lovar att skicka fortare än kvickt.

Du som bara vill kika runt kan du bli inspirerad av modehusets stora utbud genom att skrolla ner här på sidan. Om du å andra sidan vet precis vad du är ute efter kan du med fördel använda funktionen här nedan. Välj specifika färger eller storlekar så sorterar den automatiskt bort allt som inte matchar dina val.

Burberry är synonymt med kvalitet och design i toppklass. Det gör att du kan förvänta dig att använda dina nyheter en lång tid framöver, något som givetvis återspeglas i priset. Om du har en specifik budget att hålla dig till kan du enkelt shoppa loss utan att behöva oroa dig för att överskrida din budget genom att ställa in en prisnivå som passar dig. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära varumärken. Se till att utforska och hitta din favorit!

Ta bort alla filter

Burberry

Sida 1 Av 44

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.