Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BURBERRY VÄSKA

Som 21 åring grundade Thomas Burberry det välkända modevarumärket som fick ärva hans efternamn, nämligen Burberry. Thomas Burberry var både uppfinnare och innovatör och hans historia med det brittiska modehantverket har fascinerat många genom åren. Burberry är ett tidlöst varumärke som ständigt levererar stilrent mode inom allt från väskor till jackor. Deras plagg och accessoarer håller en klassisk design som gör dem till en säker investering och ett perfekt tillskott till garderoben. På den här sidan har vi valt ut det bästa inom Burberry väskor, en väska som både har snygg design och hållbar kvalitet.


En klassiker bland designväskor


Burberry väskan är en obligatorisk del av många modefantasters väskkollektioner. Burberrys väskor är inte bara evigt moderna med sin klassiska look, de ger även en känsla av lyx och exklusivitet. Prioriterar man dessutom kvalitet när det kommer till val av väska så är Berberry väskorna helt enkelt en säker investering för dig som älskar designväskor. Väskorna finns i många olika material, design och mönster.

Väskorna är kanske mest igenkända genom det ikoniska rutmönstret, som symboliserar det välkända och exklusiva varumärket. Men modevarumärkets väskor är mycket mer än så. Alla Burberrys väskor har unika detaljer och genomtänkt design som gör deras kreationer alldeles unika. Burberry står för klass, tradition och exklusivitet - ett perfekt tillskott till väsksamlingen helt enkelt!


Burberry väskan är både elegant och ikonisk


Låt oss enas om att det finns en accessoar som alltid lyckas liva upp resten av en outfit. Den här accessoaren kan få vilka vardagsplagg som helst att se genomtänkt utvalda ut. Det är förstås väskan vi talar om. Burberrys väskor är perfekt alternativ om du vill unna dig en snygg väska med tidlös design och hög kvalitet. En Burberry väska står vid din sida år efter år, och kan liva upp de mest dystra av outfits. Väskorna från Burberry finns i både klassiska och trendiga modeller, och ger en ikonisk och stilsäker look. 


Allt från Burberry ryggsäckar till kuvertväskor hos Miinto


Hos oss på Miinto har vi ett noga utvalt sortiment av Burberry väskor för att kunna erbjuda något som passar just dina behov. Hos oss hittar du många Burberry väskor i det klassiskt rutiga ’Burberry mönstret’. Vi har även ett stort utbud stilrena, mer diskreta väskor som utstrålar stil och klass i all sin enkelhet.

Här finns både ryggsäckar, handväskor och kuvertväskor som alla har en unik design med läckra detaljer. Väskan tar trots allt hand om våra allra käraste ägodelar och är där för oss i tid och otid. Vi tycker att du förtjänar en väska du kan lita på, som kan användas säsong efter säsong. Så luta dig tillbaka och gör dig redo för att utforska vår värld av Burberry väskor. 

Ta bort alla filter

Burberry

Sida 1 Av 4

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.