Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- l Fri retur till den 16 januari 2023
Fri retur till den 16 januari 2023
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

Gratis retur fram till den 16 januari 2023

Back

Coccinelle

Varumärket Coccinelle grundades Giacomo Mazzieri, år 1978 i Parma, Italien med utgångspunkt i accessoarer och väskor. Idag drivs varumärket av Antonia Sottile och har sitt huvudkontor i den stad där det grundades; Parma.

Coccinella släpper idag 4 kollektioner om året som innehåller modevänliga accessoarer, väskor, plånböcker och skor. Varumärket arbetar mycket med och lägger stor vikt på erfarenhet, precision, detaljer, kvalitet och enkelhet. Produkterna är eleganta med influenser från den italienska livsstilen och italiensk design. Coccinella tillverkar sina produkter i material av hög kvalitet och kollektionerna uppdateras årligen för att varumärket hela tiden ska kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. Samtliga produkter är handgjorda och är samtida och trendvänliga.

Produkterna finns i olika storlekar, stilar och färger och bland accessoarerna finner du bl.a. skärp, smycken, klockor, textiler och hattar. De fyra kollektioner som varumärket släpper årligen har en stor variation bland produkterna vilket gör att det lätt går att hitta något för alla smaker, stilar och tillfällen.

Sedan sitt grundande år 1978 har varumärket Coccinelle expanderat och säljs idag världen över, både i befintliga butiker och online. Varumärket har 67 egna befintliga butiker och utöver det säljs dess produkter i över 1000 andra butiker. Varumärket Coccinelle säljs i nästan alla huvudstäder i Europa. År 2006 blev varumärket en del av Antichi Pellettieri, ett italienskt bolag som levererar produkter i läder, t.ex. handväskor och skor.

Coccinella har kommit att blir en ikon för det eleganta och det arbetar mycket med innovation och tradition och söker ständigt efter nya, bättre material av hög kvalitet samt bra tekniker att använda vid produktion.

filter

1315 resultat

Sida 1 av 14

Nästa

Sida 1 av 14