Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Coccinelle

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

COCCINELLE

Italien och mode går hand i hand, det vet alla. Därför går man oftast inte bara förbi en butik som säljer Coccinelle, eller scrollar förbi för den delen – habegäret är helt enkelt för stort. På Miinto hittar du bland annat ett stort urval av läckra handväskor från Coccinelle, men du hittar också andra accessoarer från det italienska modehuset i vårt breda sortiment. Filtrera enkelt fram det du vill ha, och filtrera bort det du inte är intresserad av för tillfället.

Komplettera din garderob med hjälp av Coccinelle, tidlöst vackra väskor, men glöm inte att spana in resten också. Har du sett deras silkessjalar, ullhalsdukar och eleganta armbågslånga handskar (tänk dem tillsammans med en grå cape under hösten, oh lala!)?


La Dolce Coccinelle


Det ska vara vackert att leva! Det vet alla som får jobba med Coccinelle, som kanske är mest kända för sina väskor i läder med unika detaljer. Det finns en väska för alla, men valet är svårt. Ska det vara shoppingbag, crossbody, handväskor, clutch, eller en plånbok? Även om Coccinelle håller det stilrent i själva designen, leker de ofta med vackra detaljer och härliga färger. Du skulle också kunna köpa en väska till varje tillfälle, för är det något man ska lägga pengar på, så är det väl ändå en väska att bära till olika tillfällen? Det är inte alltid man behöver en större väska att lägga väsentligheter i, och det är inte alltid man behöver en clutch exempelvis.

Varumärket Coccinelle grundades Giacomo Mazzieri, år 1978 i Parma, Italien med utgångspunkt i accessoarer och väskor. Idag drivs varumärket av Antonia Sottile och har sitt huvudkontor i den stad där det grundades; Parma. En stad i solsken som består av kultur och mycket historia. Det går igen i designen hos Coccinelle som ofta håller det klassiskt, men med en liten twist. Lite rolig fakta: Coccinelle på italienska betyder faktiskt nyckelpiga!


Kollektioner från Coccinelle


Coccinelle släpper idag 4 kollektioner om året som innehåller modevänliga accessoarer, väskor, plånböcker och skor. Varumärket arbetar mycket med och lägger stor vikt på erfarenhet, precision, detaljer, kvalitet och enkelhet. Produkterna är eleganta med influenser från den italienska livsstilen och italiensk design. Coccinelle tillverkar sina produkter i material av hög kvalitet och kollektionerna uppdateras årligen för att varumärket hela tiden ska kunna erbjuda sina kunder det allra bästa. Samtliga produkter är handgjorda och är samtida och trendvänliga.

Produkterna finns i olika storlekar, stilar och färger och bland accessoarerna finner du bl.a. skärp, smycken, klockor, textiler och hattar. De fyra kollektioner som varumärket släpper årligen har en stor variation bland produkterna vilket gör att det lätt går att hitta något för alla smaker, stilar och tillfällen.


Historien om Coccinelle


Sedan sitt grundande år 1978 har varumärket Coccinelle expanderat och säljs idag världen över, både i befintliga butiker och online. Varumärket har 67 egna befintliga butiker och utöver det säljs dess produkter i över 1000 andra butiker. Varumärket Coccinelle säljs i nästan alla huvudstäder i Europa. År 2006 blev varumärket en del av Antichi Pellettieri, ett italienskt bolag som levererar produkter i läder, t.ex. handväskor och skor. Ni vet vad man säger – man kan lita på det italienska hantverket.

Coccinelle har kommit att bli ett ikoniskt märke för det eleganta och det arbetar mycket med innovation och tradition och söker ständigt efter nya, bättre material av hög kvalitet samt bra tekniker att använda vid produktion.

Huvudsakligen fokuserar Coccinelle på hantverk i läder – det är allmänt känt att läder håller bäst av alla material, det formar sig fint och blir nästan snyggare ju mer åren går. Ta gärna hand om din läderväska genom att smörja den med fett då och då – lädret kan annars spricka. Coccinelle började senare att tillverka andra varor, fast inte i läder, såsom handskar och halsdukar. Varför inte matcha en halsduk med en väska?


Coccinelle på Miinto


På Miinto finns ett stort urval av Coccinelle – både väskor och andra accessoarer man helt enkelt inte kan klara sig utan. Tack vare våra anslutna butiker, finns det gott om produkter från Coccinelle att botanisera bland.

Fyll din varukorg med det du älskade mest från Coccinelle – och fortsätt sedan shoppa från våra andra varumärken! High fashion blandat med vintage och modemärken man älskar, Miinto har dem alla.


Lyxshopping på Miinto


Inte för att skryta – men visst har vi ett brett sortiment där alla kan hitta något? Detta beror mest på att de butiker som är anslutna till oss, ungefär 2 000 butiker faktiskt, alla bidrar med sitt sortiment, vilket gör att vi kan erbjuda så mycket. Oavsett vilken butik du handlar ifrån, så sköter Miinto allt med kontakt och betalning, till och med frakt. Det blir alltså som att du shoppar från ett jättevaruhus, där allt är samlat under ett tak.

På Miinto kan du förutom Coccinelle, hitta märken som Louis Vuitton vintage, Moncler, Axel Arigato, Burberry och andra top notch modehus. Allt du köper från hemsidan är autentiskt, vilket innebär att du aldrig behöver oroa dig för kopior.

Vill du kontakta oss för en pratstund om vår hemsida, ditt köp, få råd om färger och former till din nya stil, är du mer än välkommen att kontakta oss via mejl, telefon och chatt under våra öppettider, så svarar vi så fort vi kan.


Hållbart mode på Miinto


På Miinto tänker vi mycket på miljön, vi vill endast sälja det som redan tillverkats, så att de resurser planeten har används på rätt sätt. Slow fashion hellre än fast fashion. Satsa på kvalitativa köp, hellre än kvantitativa. Det är ju trots allt bra för din garderob också, att den består av high fashion som kommer att hålla i många år, hellre än att handla mycket produkter från de stora modekedjorna, där nytt sortiment kommer in varje vecka. Vi hoppas att vi kan inspirera med våra produkter och vårt sätt att tänka på mode och att fler följer efter slow fashion tänket.

Ta bort alla filter

Coccinelle

Sida 1 Av 5