Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Förlängd retur till den 15 jan. 2024 l Beställ innan 15 Dec för levererans innan Jul

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

COMME DES GARÇONS

Välkommen in i en värld som består av två lika delar japansk och franskt i en stor slående fusion, som faktiskt är det som utgör stammen i själva modehuset Comme des garçons. Här hittar du allt du kan tänka dig och mycket mer. Dyk ner i skjortor, tröjor, parfymer och mycket mer. Du kanske rentav skulle kunna tänka dig att kombinera ihop ett helt sett med kläder från detta unika och särpräglade märke som håller kvalitén på topp. Här på sidan hittar du allt du behöver och lite till . Utforska även Comme des Garçons Play

Att resa mellan länder kan vara en upplevelse för livet. När man kommer från en kultur och får uppleva en annan växer ens sinnen och många säger att man rent av blir en bättre människa när själen får lov att blomma ut. Och kanske är det precis så det är med detta klädmärke. För vad är en spännande mix om inte japanskt och franskt. Det kan man fråga sig och att svaret är ganska tydligt, skulle nog de flesta hålla med om.


Comme des garçons en fransk och japansk fusion


När man blandar det bästa från två världar kan nya möjligheter uppstå och när det kommer till modehuset Comme des garçons får man säga att de lyckats enastående på den punkten. Historien börjar med Rei Kawakubo som var den person som startade och skapade Comme des garçons år 1969. Och i detta tillfälle är Kawakubo inte bara grundare av själva huset utan också en aktiv designer som arbetar med utvecklingen av kollektionerna än idag.

Märkets flaggskeppsbutik ligger i japanska Aoyama och i Tokyo ligger ett av deras huvudkontor, men det är i franska huvudstaden Paris som idéen till klädmärket uppstod och det andra huvudkontoret ligger även där. På så vis finns det möjlighet att hämta inspiration från två olika världar och sedan kombinera dessa i en utsökt enkelhet med en unik särprägel som inte finns att hitta någon annanstans.


Ungdomligt på ett stilfullt sätt


Comme des garçons kläder har många gånger märkets namn Comme des garçons tryckt i stora vita bokstäver på kläder, väskor och inte minst emballagen till deras problem bland annat. Utformningen har blivit lite som ett signum och är igenkännligt direkt när man ser det. Kläderna kan användas för att ge uttryck för din personliga stil och kan enkelt kombineras med många andra typer av design. Ett ungdomligt uttryck som vänder sig både till äldre och yngre på ett unikt sätt.


Skandinavers favorit


Den japanska stilrenheten appellerar till den skandinaviska minimalismen och vackra färger tillsammans med ett modernt, franskt snitt kan inget annat än att göra succé och det är sannolikt förklaringen på modehusets stora framgång, som man har kunnat se de senaste åren inte minst här hemma. Och det är inte konstigt att märkets nära samarbeten med olika formgivare och modehus har fått stor genomslagskraft. Du hittar alltså här på sidan allt du kan tänkas vilja ha och lite därtill. Om du gillar Comme des garçons så borde du kanske ta och kolla in Balmain eller Alexander Mcqueen också. Här kan du jämföra och låta dig inspireras. Kombinera olika plagg och välj ut dem som du kan tänka dig att vilja ha. Med ett enkelt knapptryck är kläderna på väg hem till dig - enklare blir det knappast inte.

Ta bort alla filter

Comme des Garçons

Sida 1 Av 18

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.