Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

FENDI

Utforska Miintos breda sortiment av det tidlösa märket Fendi! Det finns ingenting som andas klassiskt mode bättre än de berömda dubbel F:en. På vår hemsida hittar du allt från Fendi för att kunna uppdatera din garderob – botanisera bland skor, kappor, kläder, bälten och väskor från Fendi. En investering i ett plagg eller väska från Fendi, är en investering i hållbart mode, det är en kärlek som varar för alltid.

Fendi är ett av märkena i modegruppen LVMH som är ett samlingsnamn på några av de främsta modemärken som finns i världen och här har Fendi en självklar plats. Men vägen dit går inte på räls utan bakom varje succé ligger hårt arbete och en hel del design. Italienska kvinnor har kanske världens bästa klädstil och många kvinnor runt om i världen har låtit sig bli inspirerade. Utforska populära Fendi väskor, smickrande kappor, härliga hoodies, häftiga sneakers, mössor, skärp och mycket annat på Miinto.


Fendi är den italienska huvudstadens stolthet


Och kanske är Fendi en av orsakerna till att det italienska modet har vuxit sig så otroligt stort och inte minst har ett så gott rykte som det har. Här kan du gå på upptäcktsfärd online bland alla våra Fendi kläder och accessoarer. Du kan bli inspirerad och sedan välja det som passar dig utifrån din egen smak och ditt tycke.

När man ska styla upp sig kan man med fördel dela upp sina outfit i olika delar. Börja med att välja klänning eller byxor. Då blir det genast enklare att välja skor och inte minst topp eller blus till. En storslagen outfit blir idag allt viktigare i takt med ju mer modemedvetna allt fler personer har blivit. Intresset för mode ökar och det syns inte minst på designen. Utforska populära Fendi tröjor.

Fendi är märket som startade upp 1918 i den italienska huvudstaden Rom. Där köpte Adele Casagrande öppna en pälsbutik som även sålde lädervaror. Hon gifte sig senare med mannen Edoardo Fendi. De två bestämde att ändra butikens namn till Fendi och på den vägen är det som Fendi har blivit ett så stort namn i modevärlden. Idag är modehuset ett av de allra förnämsta som finns och både kvalité, design och nyskapande idéer kan ses i husets kollektioner.


Stora valmöjligheter med stilren utformning


Med kläder från Fendi är valmöjligheterna många. Söker du en mer sofistikerad stil kan du med fördel välja både toppar, klänningar och byxor. Med det sagt ska man veta att alla kläder från Fendi kan man både klä upp och klä ner allt efter vilket humör man är på och inte minst vad för typ av tillställning man ska till. Valfriheten är alltså stor och det är kanske en av anledningarna till att märket har blivit så stort som det har.

Med ett stort urval till både män och kvinnor, ser Fendi till att täcka alla behov man kan tänkas behöva. Ibland kan mode vara svårt, de stora modehusen kan vara både dyra och svåra att bära upp för den vanliga människan. Fendi har skapat high fashion för den vanliga människan – plagg och accessoarer för alla att bära. För alla stilar och för alla tider, lättmatchat och lättillgängligt.


Fendi på Miinto


Här på sidan kan du botanisera runt bland alla våra klädmärken. Om du föredrar det man inom modevärlden kallar high fashion kan du med fördel titta på en klänning eller en blus från Fendi men givetvis är alla kläderna high fashion.

Miinto har många butiker anslutna till hemsidan – vilket innebär att vi kan erbjuda ett varierat sortiment av Fendi som tilltalar de flesta kunder som är ute efter just Fendi. Hitta inspirerande stilar, kompletta din garderob och låt oss sköta det mesta. Har du frågor om just Fendi är du välkommen att kontakta oss via någon av våra kontaktvägar; mejl, telefon eller chatt. Alla våra varor inom high fashion och lyxvaror är autentiska.

I stället för att springa runt i regn och rusk mellan olika butiker får du här allt serverat framför dig på datorn. Det är bara du själv som sätter gränserna, om du vill shoppa på tills du storknar, kan du göra det. Vi lovar att inte skvallra för någon. Varför inte gå på måfå och se vad du faller över. Ibland kan man bli överraskad till något positivt utan att man har tänkt över det tidigare. Här har du en unik möjlighet att handla kläder i toppklass. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.


Shoppa på Miinto


Det är så enkelt att handla från Miinto! Men vi varnar dig – det är lätt att fastna bland alla våra märken och produkter. Välj från delikata vintageprodukter, sneakers från det alltid heta ACNE, kläder från internationella märken som Canada Goose. Lägg det du vill ha i varukorgen och låt oss sköta resten. Inom ett par dagar har du dina varor och kan prova i lugn och ro. Det du inte vill ha returnerar du enkelt, även om våra förhoppningar såklart är att du ska ha hittat det perfekta komplementet till din garderob på första försöket!

Att shoppa från någon av de anslutna butikerna på Miinto, innebär att du ofta stödjer en liten verksamhet som kanske inte hade nått den stora massan. Det kanske också innebär för dig att du hittar något du drömt om länge. Det är en win-win för alla inblandade. Genom att handla från ett lager som redan existerar, innebär det ett litet steg mot en mer hållbar modevärld. Slow fashion är viktigt – att handla hållbart. För att handla från de stora billiga modejättarna innebär ofta att kläder slängs eller produceras utan att ens användas eller köpas av en kund. Detta påverkar oss och vår miljö. Investerar man i ett dyrare plagg eller accessoar, tenderar man att ta mer hand om det, att bära det längre, särskilt om man handlar från något av de klassiskt tidlösa märkena – som Fendi till exempel.

Ta bort alla filter

Fendi

Sida 1 Av 15