Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Fendi

Fendi är ett av märkena i modegruppen LVMH som är ett samlingsnamn på några av de främsta modemärken som finns i världen och här har Fendi en självklar plats. Men vägen dit går inte på räls utan bakom varje succé ligger hårt arbete och en hel del design. Italienska kvinnor har kanske världens bästa klädstil och många kvinnor runt om i världen har låtit sig bli inspirerade. Utforska populära Fendi väskor.

Fendi är den italienska huvudstadens stolthet

Och kanske är Fendi en av orsakerna till att det italienska modet har vuxit sig så otroligt stort och inte minst har ett så gott rykte som det har. Här kan du gå på upptäcktsfärd online bland alla våra Fendi kläder och accessoarer. Du kan bli inspirerad och sedan välja det som passar dig utifrån din egen smak och ditt tycke.

När man ska styla upp sig kan man med fördel dela upp sina outfit i olika delar. Börja med att välja klänning eller byxor. Då blir det genast enklare att välja skor och inte minst topp eller blus till. En storslagen outfit blir idag allt viktigare i takt med ju mer modemedvetna allt fler personer har blivit. Intresset för mode ökar och det syns inte minst på designen. Utforska populära Fendi tröjor.

Fendi är märket som startade upp 1918 i den italienska huvudstaden Rom. Där köpte Adele Casagrande öppna en pälsbutik som även sålde lädervaror. Hon gifte sig senare med mannen Edoardo Fendi. De två bestämde att ändra butikens namn till Fendi och på den vägen är det som Fendi har blivit ett så stort namn i modevärlden. Idag är modehuset ett av de allra förnämsta som finns och både kvalité, design och nyskapande idéer kan ses i husets kollektioner.

Stora valmöjligheter med stilren utformning

Med kläder från Fendi är valmöjligheterna många. Söker du en mer sofistikerad stil kan du med fördel välja både toppar, klänningar och byxor. Med det sagt ska man veta att alla kläder från Fendi kan man både klä upp och klä ner allt efter vilket humör man är på och inte minst vad för typ av tillställning man ska till. Valfriheten är alltså stor och det är kanske en av anledningarna till att märket har blivit så stort som det har.

Här på sidan kan du botanisera runt bland alla våra klädmärken. Om du föredrar det man inom modevärlden kallar high fashion kan du med fördel titta på en klänning eller en blus från Fendi men givetvis är alla kläderna high fashion.

Istället för att springa runt i regn och rusk mellan olika butiker får du här allt serverat framför dig på datorn. Det är bara du själv som sätter gränserna, om du vill shoppa på tills du storknar, kan du göra det. Vi lovar att inte skvallra för någon. Varför inte gå på måfå och se vad du faller över. Ibland kan man bli överraskad till något positivt utan att man har tänkt över det tidigare. Här har du en unik möjlighet att handla kläder i toppklass. Hos oss på Miinto hittar du även märkeskläder från andra populära märken, se till att hitta din favorit.

filter

1445 resultat

Sida 1 av 15

Nästa

Sida 1 av 15