Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Fendi

Här har du en hel sida med väskor från Fendi. Vill du bli inspirerad av Fendis exklusiva kreation kan du bara skrolla ner här på sidan. Det är enkelt och roligt att shoppa här på Miinto och sortimentet är mycket stort, vilket gör att du kan vara säker på att hitta något du tycker om. 

Modehuset Fendis historia börjar redan år 1918. Man kan säga att Fendi är en av de modehus i världen som har störst erfarenhet tack vare alla sina år på marknaden. Grundaren av modehuset är den italienska kvinnan Adele Casagrande. Hon öppnade sin klädbutik mitt i Rom i början på 1900-talet. Efter några år som butiksägare träffade Adele på en man vid namn Edoardo Fendi, han kom senare till att bli hennes make. 

Paret bestämde sig för att döpa sitt modehus till Fendi och de har haft stor succé såväl i Italien som internationellt. I dag kan man hitta kläder och accessoarer från Fendi över hela världen. Ofta har Fendi egna butiker på de allra exklusivaste shoppinggatorna eller i gallerior. Märket är mycket välkänt och förknippas utan tvekan med förstklassig elegans och exklusivitet.

Exklusivt mode till dig när du vill

Här på Miinto kan du shoppa Fendi väskor på ett enkelt sätt. Nedan har du möjlighet att välja olika filter som gör att du kan sortera sökresultaten. Är du ute efter en specifik färg kan du välja ett färgfilter. Du kommer då endast bli presenterad för kläder och accessoarer som matchar ditt val. En bra möjlighet för den som vill satsa på ett färgsprakande lyft till garderoben eller för den som har en favoritfärg. Om du har en budget som du ska hålla dig till, kan du välja ett övre och ett undre pris. Det blir då enkelt att välja bort varor som inte passar din budget. 

Om du behöver en ny väska kan du tänka på några olika saker innan du gör ditt val. En väska i en neutral färg gör att du kan använda den till i princip alla dina kläder och ytterkläder. Det är givetvis positivt och lite beroende på vilken stil du har kan det vara mer eller mindre en fördel. Men om du exempelvis föredrar mörka kläder, kan en väska i en cool färg ge en färgklick som ett fräscht och uppfriskande lyft i din outfit och i din garderob som helhet.

Shoppa Fendi väska på Miinto

Att handla kläder som är lite dyrare innebär att du får accessoarer som Fendi väskor och kläder i mycket hög kvalité. Det är bra för din plånbok eftersom det betyder att du kan använda dina nya favoriter i lång tid framöver, du behöver alltså inte köpa en ny väska på grund av att den snabbt går sönder eller liknande. En annan positiv aspekt är miljön och klimatet. Den som köper kläder med bra hållbarhet behöver inte slänga kläderna och accessoarerna efter kort tid och bidrar då till att minska påverkan på klimatet, något som är bra både för dig såväl som för planeten som helhet. 

Hos oss på Miinto kan du shoppa precis när du vill, vi har nämligen alltid öppet. Du slipper på grund av detta bekymra dig om öppettider, vilket kan vara en stressfaktor. Eftersom du dessutom når oss från alla dina enheter - kan du inte bara shoppa när du vill, utan också var du vill. Det ger dig stor frihet till att shoppa när det passar dig och ditt liv. På det viset kan du spara mycket tid och slippa den stress och jäkt som ofta finns på stan. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

74 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1