Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Paloma Barceló

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

GIANNI CHIARINI

För Gianni Chiarini är innovation och kvalitet allt. Letar du efter väskor från just Gianni Chiarini har du kommit helt rätt. Miinto erbjuder ett brett utbud av de älskade italienska väskorna, den perfekta accessoaren, och den mest nödvändiga kanske. En väska är mer som en förlängning av kvinnan, en plats hon kan ta med sig och beroende på vad tillfället är, packa vad som helst. Och som de flesta vet – att bara äga en väska räcker oftast inte långt. En väska för alla tillfällen kan man säga att man borde ha. Om du frågar en kvinna i alla fall. Gianni Chiarini got you covered!

En väska från Gianni Chiarini signalerar elegans och modemedvetenhet, inte minst för att många av väskorna är tillverkade i hållbart PVC-material och alla väskor är 100 % tillverkade i Italien. Skäm bort dig själv med en väska från Gianni Chiarini, förförs av de många modellerna och färgerna, njut av väskorna som finns i olika storlekar. Svårt att bestämma dig? Ta två, eller tre, kanske hittar du också någon till extra bra pris också?


Gianni Chiarini på Miinto


På Miinto är vi noga med att erbjuda ett stort sortiment som tilltalar alla. Det ska vara produkter i hög kvalitet och finnas i alla möjliga utföranden och storlekar. Därför är vi glada över att kunna erbjuda så många fina väskor från Gianni Chiarini på Miinto.

Gianni Chiarini har en väska för dig som är ute efter kvalitet, trend och riktigt italienskt hantverk. Idag kanske du behöver en större väska att bära med dig till ljusa stränder, så att du får plats med både handduk, solkräm, bikini, och kanske en bok?

Kanske ska du i väg på en romantisk weekend i Köpenhamn? Då behöver man en väska som sväljer både det ena och det andra, glöm inte tandborsten! Då har vi den perfekta weekendbagen i läder för dig, du kan inte klara dig utan helt enkelt!

Gianni Chiarini har också väldigt många väskor för vardagen, du vet – den där väskan man bär plånbok, mobiltelefon, näsdukar, läppstift och så vidare. Vi fullkomligt älskar crossbody väskorna med fina detaljer och roliga färger, de diskreta, dovare färgerna och modellerna och det faktum att man kan matcha väskan med precis vad som helst. En väska ska ju kunna matchas med vad som helst tycker man ju – Gianni Chiarini uppfyller alla de villkoren.


Italienskt hantverk från Gianni Chiarini


Idén till märket föddes i Italien, Florens under 90-talet. Det utsökta italienska hantverket är någonting grundaren Gianni Chiarini tar på stort allvar, där både designer till väskorna, samt producenterna av väskorna kommer från Italien och tillverkas uteslutande i Italien. Få modeskapare kan säga det om sina produkter. Idag kan de producera cirka 700 000 väskor om året (!). Italienarna kan sina saker, det vet vi sedan innan.

De tillverkar väskor för alla stilar och looks, oavsett om du är ute efter en mer romantisk stil, eller en tuffare. I Italien finns redan ett par flaggskeppsbutiker med sitt nav i Florens naturligtvis. Med släpp av kollektioner två gånger om året, skapar de stor uppmärksamhet och är någonting många ser fram emot. Det är fantastiskt att kunna skapa väskor som år efter år hela tiden förnyas utan att tumma på utseende, komfort och kvalitet.

Förutom väskor, tillverkar Gianni Chiarini andra lädervaror, såsom bälten och handskar i samma höga kvalitet som väskorna. En utav sakerna som gjort märket så populärt och helt rätt i tiden, är avsaknaden av logo på produkterna. Det är fler och fler modehus som väljer den diskreta vägen och alltså följer i Gianni Chiarinis fotspår. Innovation är ledordet, det är inte konstigt att de bara fortsätter öka i både omsättning och popularitet.


Shopping på Miinto


Här uppmuntrar vi till en bekymmerslös shoppingtur, där du själv bestämmer villkoren. Det finns inga nyfikna säljare som inte låter dig vara och som vill sälja på dig mer än vad du behöver. Det finns heller inga trånga små provrum med dålig belysning, långa köer utan slut och svett som rinner ner för ryggen. Sluta trängas med andra och sitt bekvämt hemma, gör en kopp te och börja botanisera. Och botanisera är verkligen ledordet för oss, här kan man förlora sig i inte bara väskor från Gianni Chiarini, utan även frossa i kläder och accessoarer från nästan vilket märke som helst.

På vår marknadsplats samsas över 3 000 märken – välj och vraka bland till exempel Rodebjer, Dior, Jack&Jones, Vero Moda, Balenciaga, Louis Vuitton, Canada Goose, Bally och många, många fler. Miinto har något för alla tillfällen i livet, för alla stilar och personligheter. Det finns också en hel del vintage och pre-loved, vilket är väldigt hett just nu. Återbruk – det finns ingenting bättre.

Är det någonting vi behöver göra, så är det att ta hand om jorden och det som redan finns här. Genom att hela tiden producera nytt som sedan slängs tar på jordens resurser. Miinto är en del av slow fashion – tack vare de butiker som är anslutna så kan vi ha ett stort lager som faktiskt går åt, utan att ha ett lager själva.

På Miinto är cirka 2 000 butiker anslutna. Fysiska butiker, som har svårt att kanske hitta sina kunder. Genom att erbjuda sina produkter hos oss, kan de nå en helt ny kundkrets. Vi hjälper både dem och jorden kan man säga. Du som kund får också chansen att kanske hitta din drömväska, dina drömmars skor eller en rock du såg för flera år sen. På Miinto är allting möjligt.

Skulle du behöva köphjälp, finns vår eminenta kundtjänst till er service. Kontakta oss både via chatten under dess öppettider, via mejl eller telefon. Fråga oss om stil, specifika produkter, betalning och frakt, eller vad det nu kan tänkas vara. Vi finns här för dig.

Happy shopping!

Ta bort alla filter

Gianni Chiarini

Sida 1 Av 13