Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

MIU MIU

Fixa Miu Miu stilen hos Miinto! Efterlyser du de senaste trenderna inom modevärlden hittar du dem här. Du kan alltid hitta det du söker och lite till här. Miu Miu kännetecknas av lyx och kvalitet där ungdomlighet och tidlösa trender står i fokus. Genom att vara ett undermärke till Prada, har de kreativ frihet, samtidigt som produkterna andas elegans och exklusivitet.

Här hittar du allt från kläder till coola accessoarer som får din personlighet att poppa. Miu Miu är kända för sin nyskapande still och edgy looks, men samtidigt som de aldrig tappar det klassiska. Med fingertoppskänsla och en stor dos mod, skapar Miu Miu unika designs, skapade för att tilltala både den breda publiken och de som vågar lite. Var lite extra med Miu Miu.


Miu Miu på Miinto


Här har vi samlat en hel del godbitar från Miu Miu – det italienska lyxmärket som föddes ur Prada. Välj och vraka bland väskor med den klassiska Miu Miu ikonen på, coola jeans och toppar, sneakers, tofflor och andra skor, solglasögon och andra accessoarer som får din haka att droppa ett par decimeter.

Har du någonsin funderat på om Miu Miu är rätt för dig och i så fall – vad ska du köpa först? Miinto är experter på mode så vi föreslår helt enkelt att satsa på något som är ikoniskt och typiskt just för Miu Miu. En väska. En väska kan du matcha med alla outfits, uttrycka din personlighet och förvara hela ditt liv i. Miu Miu har väskor för alla starka, galna personligheter därute i färger man blir glad av, men också väskor i diskret design och färg om du vill ha en väska som garanterat fungerar till allt.

Vad har du för personlighet idag? Som vi alla vet, kan kvinnor byta personligheter då och då – likaväl kan man vara fabulös och vilja ge uttryck för just den personligheten den dagen. Miu Miu ger dig möjligheten att vara vem du vill. Ett par solglasögon med unika detaljer kommer att ge dig en filmstjärnelook och dölja mörka ringar under ögonen. Solglasögon från Miu Miu är verkligen något extra, vilka du än vill välja. Eller kanske ett par moonboots skulle passa för dagen? Ge din personlighet en minikjol med roliga detaljer att spatsera runt i, eller välj och vraka bland olika sneakers som skriker vårkänslor.

Tappa inte bort dig i sortimentet, gå i lugn och ro igenom kategori för kategori från Miu Miu och filtrera på det du är mest nyfiken på. Är det kjolar du vill ha? Välj att bara se kjolar – du kan också bestämma storlek. Samma gäller för väskor, skor och solglasögon. Du kan till och med välja vilka prisklasser. Har du riktig tur kan du mycket väl hitta någonting på rea från Miu Miu, då detta bestäms av butikerna själva som säljer via Miinto.


Prada och Miu Miu


Vi nämnde tidigare i texten att Miu Miu är ett undermärke till Prada – och Prada är ett av världens ledande varumärke inom lyxkategorin. Hur det kommer sig att Miu Miu går under Pradas vingar har en enkel förklaring: Miuccia Prada, Pradas huvudansvariga var den som startade Miu Miu. Namnet kommer från henne själv, då hennes smeknamn är Miu Miu.

Märket kom till liv redan 1993, då Prada ville satsa på mer ungdomligt mode, där kostnaden inte var lika hög som för ett Prada-plagg. Resultatet blev succé direkt. Miuccia Prada designar fortfarande för både Prada och Miu Miu, så det är inte konstigt om man känner att sin Miu Miu väska andas extra Pradalyx.

Trots att märket är italienskt, ligger högkvarteret i modemekkat Paris, Frankrike och sin första egna boutique öppnades faktiskt i Kina 2009. Fram till dess hade de haft sin plats bredvid Prada. Idag finns återförsäljare och egna butiker i nästan hela världen och har blivit nästan lika poppis som sin storasyster Prada. Kändisar som ofta syns bära Miu Miu är bland andra Kirsten Dunst, Vanessa Paradis, Maggie Gyllenhaal och Lindsay Lohan. Fun fact: I London öppnade Miu Miu sin boutique igen efter en omfattande renovering, och blev då den enda Miu Miu butiken i världen som låter sina kunder designa sina egna klackar.


Modemekkat Miinto


Man skulle också kunna kalla Miinto ett modemekka. Här hittar du fantastiska plagg och accessoarer, sportartiklar och vintage från världens ledande modehus, plus många till! Tillsammans med nästan 3 000 butiker runt om i Europa som tillsammans erbjuder cirka 2 000 olika varumärken, har vi sett till att det finns något för alla smaker och stilar. Sedan 2009 har Miinto hållit i gång och ser fram emot att finnas på fler än de många marknader vi finns på idag.

På Miinto får du vara vem du vill, du får shoppa vad du vill utan att bekymra dig för att någon tittar snett på dig i kön för att du handlat för mycket. Älskar du Miu Miu väskor men vill hellre lägga en mindre budget på en jacka från ett billigare märke? På Miinto är det möjligt! Packa varukorgen full med plagg från Dior och Chanel, köp samtidigt ett par Adidasskor och ett par pjäxor från Salomon. Vi tror på mångfald. Hur har vi nått den mångfalden?

Miinto har helt enkelt skapat relationer med fysiska, exklusiva butiker runt om i Europa, där vi säljer deras sortiment. Detta sortiment hör ofta ihop med lyx och framför allt kvalitet. Det finns något för alla plånböcker och alla smaker. Tack vare våra 2 000 butiker har vi ett nästintill oslagbart sortiment att erbjuda dig som kund.

Behöver du köphjälp i något stadie av din köpresa? Välkommen att kontakta kundtjänst via telefon, chatt eller mejl, vi finns här för dig! Du kan också leta bland frågor och svar för att se om din fråga redan finns besvarad. Välkommen till en lite roligare shoppingupplevelse!

Ta bort alla filter

Miu Miu

Sida 1 Av 7