Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

STÜSSY

Välkommen till en sida med massa favoriter från Stüssy. Vi på Miinto har gjort det enkelt för dig att shoppa kläder, skor och accessoarer. Här kan du enkelt scrolla ner och se hela vårt sortiment från modehuset Stüssy. Det blir enkelt för dig att hitta det du söker om du använder en av våra smarta sökfunktioner här på sidan. Välj enkelt en favorit färg, storlek eller en prisnivå som passar dig. Då kan du handla allt det du vill utan att behöva tänka på hushållskassan. Sidan presenterar dig för de produkter som stämmer med dina val, vilket gör shoppingen rolig, effektiv och smidig.


Stüssy på Miinto


Varumärket Stüssy har varit ledande inom streetwear i över 40 år. Från starten som en surfbutik på Kaliforniens kust har Stüssy utvecklats till ett av de mest ikoniska varumärkena inom ungdomskultur och mode. Stüssys plagg och accessoarer har blivit synonymt med en avslappnad och sofistikerad stil som är populär bland ungdomar och mode-entusiaster världen över.

Stüssy har alltid varit på framkanten av trender och subkulturer, och deras sortiment av kläder, skor och accessoarer representerar en unik blandning av traditionell amerikansk stil med influenser från hela världen. Varje kollektion är unik och visar upp Stüssys innovativa och kreativa designspråk.


Hög kvalitet från Stüssy


Modehuset Stüssy tillverkar kläder och accessoarer med hög kvalitet, vilket gör att deras produkter håller länge och kan användas under en längre tid. De använder sig av premium material och har en omsorgsfull tillverkningsprocess för att säkerställa att varje produkt är av högsta kvalitet.

Stüssy har också samarbetat med många andra kända varumärken och designers för att skapa unika och eftertraktade kollektioner. Deras samarbeten har lett till några av de mest eftertraktade produkterna inom streetwear och har gjort Stüssy till en av de mest respekterade och eftertraktade varumärkena på marknaden idag. Stüssy utvecklar hela tiden kollektionerna och förblir en stark föregångare inom ungdomskultur och mode.


Fräscha upp garderoben


Med kläder, skor och accessoarer från Stüssy får du kollektioner med ett unikt designspråk, en mix av klassiska och moderna stilar, vilket gör produkterna trendiga samtidigt som de har en tidlös känsla. Du hittar en palett av neutrala och jordnära toner som gör att deras plagg och accessoarer enkelt kan matchas med andra plagg för att skapa en personlig look.

Stüssy utvidgar hela tiden sitt sortiment och numera hittar du en rad olika produkter, inklusive skateboard-utrustning, hattar, väskor och smycken. Dessa produkter fortsätter att följa Stüssys signaturstil och erbjuder ytterligare sätt för dig att uttrycka sin stil.

Märket Stüssy är också kända för sina ikoniska logotyper som ofta pryder deras produkter. Logotypen är enkel, men samtidigt kraftfull och har blivit ett kännetecken för varumärket. Att bära en Stüssy-produkt med deras ikoniska logotyp är ett sätt att låta en personliga stil ta plats.

Det kan vara svårt att veta vad man ska satsa på när man ska köpa nya kläder men ett bra tips är att tänka på vad du har i din garderob redan idag. Se till att försöka matcha kläderna för då får du nämligen större användning av dina nya favoriter. Samtidig kan ett färgglatt inslag vara ett välkommet alternativ i en garderob som behöver piggas upp lite med antingen färg eller mönster. Det går också bra att kombinera färger och mönster om du vill skapa en helt unik och individuell look.


Miintos historia


Miinto grundades 2009 av de danska entreprenörerna Konrad och Mike och är en online marknadsplats som kopplar samman oberoende butiker med kunder som söker efter mode såsom kläder, skor och accessoarer. Grundtanken var att skapa en plattform som skulle hjälpa små, oberoende butiker att expandera och nå en större kundbas genom att erbjuda sina produkter online.

Först lanserades Miinto i Danmark och sedan i andra länder i Europa. Genom att erbjuda kunderna ett stort urval av produkter från olika butiker på en och samma plattform, har Miinto snabbt blivit en favorit online. Genom att samarbeta med flera tusen butiker och modehus i olika länder kan Miinto erbjuda ett brett sortiment av mode- och livsstilsprodukter för både kvinnor och män.

Tack vare vårt stora sortiment kan vi vara säkra på att du hitta något som du tycker om. Vi på Miinto handplockar nämligen alla de produkter du kan se på sidan. Det gör att du både hittar riktiga kvalitetsprodukter där prisläget är högre men även prisvärda alternativ som alla kan vara med på. Bland stora internationella märken hittar du även små och mindre märken och modehus som producerar lokalt eller fokuserar på ekologiska produkter.


Miljöpolitik på Miinto


Miljömedvetenhet är viktigt och vi behöver alla tänka över de val vi gör för att minska våra avtryck och påverkan på klimatet och miljön. För oss på Miinto är det viktigt att du som kund får ett alternativ där du kan shoppa utan att bidra till överproduktionen inom modeindustrin.

Vi på Miinto har en stark miljömedvetenhet och har infört flera initiativ för att bekämpa överproduktion inom klädindustrin. Ett av våra huvudmål är att minska det stora avfallet och öka hållbarheten inom modeindustrin. Det gör vi genom att erbjuda dig som kund produkter direkt från fysiska butiker, vilket betyder att vi själva inte har några lager. Det minskar överproduktionen inom modeindustrin och bidrar positivt till miljön och klimatet.


Shoppa när du vill


Miinto är en onlineplattform och vi har öppet när det passar dig. Det betyder att du kan shoppa loss alla årets dagar, dygnet runt. Du når oss från både mobilen, datorn och surfplattan och det gör att du som kund får stor valfrihet att shoppa när det passar dig. Så scrolla ner på sidan och klicka hem nya favoriter till din garderob redan idag.

Ska du på en konfirmation? Eller vankas det födelsedagsfest? Oavsett vad kan du alltid hitta den perfekta presenten här på Miinto. Om du vill ge bort något fint till någon du känner har du alltså möjligheten här hos oss. Och om du vill skämma bort dig själv med lite nytt och fräscht inför kommande säsong behöver du inte leta längre.

Ta bort alla filter

Stüssy

Sida 1 Av 2

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.