Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

TOM FORD

Stilrent och extravagant, men samtidigt avskalat och enkelt. Så kan varor av märket Tom Ford beskrivas. Mannen bakom märket med samma namn, framgångsrika amerikanen Tom Ford, har en lång historia av samarbeten med flera lyxvarumärken bakom sig. Efter att ha tagit examen från New York Parsons School of Design blev Tom Ford anställd av the Gucci Group i Milano som designer för Guccis kvinnokläder. På bara några år lyckades han klättra inom företaget och blev utnämnd Creative Director - med andra ord hade Tom Ford ansvaret för alla Guccis kollektioner, såväl kläder som accessoarer, parfym och även för Gucci gruppens PR-kampanjer och butiksimage.

År 2000 tilldelades Tom Ford även samma post med likadana ansvarsområden för Yves Saint Laurent Rive Gauche och YSL Beaute. År 2005 lämnade han Gucci och YSL och grundade istället sitt eget varumärke - Tom Ford.


Prisbelönt design med något för alla smaker


Tom Ford ingick snart i samarbete med The Marcolin Group som tillsammans skapade och sålde den välkända Tom Ford-glasögonkollektionen. Tillsammans med Estee Lauder lanserade Tom Ford en kollektion av skönhetsprodukter med fokus på parfym och kosmetika. Både glasögonkollektionen och skönhetskollektion är mycket populära och Tom Ford har rankats som en av de allra största och mest populära varumärkena världen över. 2007 lanserade Tom Ford även en kläd- och accessoarkollektion för män och sedan för kvinnor 2010. Vid sidan av allt detta äger Tom Ford också ett filmproduktionsbolag. Den första filmen bolaget producerade var prisbelönade "A Singel Man" (med bland annat Colin Firth) som hade premiär på den 66:e årliga Venice Film Festival.

Tom Ford har vunnit ett flertal priser för sina framgångar, till exempel priset för Best Fashion Designer av Time Magazine (2001). Han hedrades med ett pris för sina bidrag till mode- och filmindustrin av Rodeo Drive Walk of Style Award (2004), och Andre Leon Talley Lifetime Achievment Award (2005). Han har även vunnit titeln som bland annat årets man, årets bäst klädda, och årets kläddesigner i ett dussintal tidskrifter världen över. Denna moderna framgångshistoria som är Tom Ford är ett av de snabbast växande lyxvarumärkena i världen just nu, och vi på Miinto är självklart stolta över att få erbjuda våra kunder ett urval av glasögon, kläder och andra kvalitetsstämplade produkter ur Tom Fords succékollektion!


Upptäck Tom Ford med oss på Miinto


Med oss på Miinto blir världen större. Vi har vår bas i Danmark, där vi grundades år 2009 av kompisarna Konrad och Mike. De båda vännerna bodde i en mindre stad och slogs av hur litet klädutbudet var där, och hur svårt det var att få tag på nya spännande märken från världens alla hörn. Som en lösning på problemet grundade de Miinto, och kom att ta de första stegen på resan mot att koppla samman modemedvetna kunder och kreatörer som annars kanske har svårt att nå ut till sina kunder.

Idag är Miinto etablerad som det självklara valet för många som både söker efter trendiga plagg från välkända märken, men samtidigt vill plocka russinen ur kakan bland lite mer okända modeskapare. Idag finns vi inte bara i Danmark, utan har expanderat till fler marknader så som Norge och Nederländerna, men vi märker också stora framgångar på den svenska marknaden vilket vi tycker är oerhört kul. Här kan du som kund botanisera bland dina favoritmärken för att hitta nyheter till garderoben, men du har också chansen att upptäcka nya favoriter. Kanske blir Tom Ford en hit hos just dig?


Noga utvalda märken med fokus på kvalitet


När du handlar hos oss på Miinto kan du försäkra dig om att få kläder, skor och glasögon av yttersta kvalitet. Vår framgång bygger till stor del på förtroendet hos såväl våra kunder som våra tillknutna märken och för att kunna hålla det vi lovar, och leverera mode av toppkvalitet, väljer vi ut våra samarbetspartners noga.

De märken som vi väljer att samarbeta med - där Tom Ford är en av dem - tror vi å andra sidan stenhårt på, och vi på Miinto gör allt vad vi kan för att växa tillsammans med dem. Det tjänar du som kund i slutändan också på, då du kan sätta ihop snygga outfits från en mångfald av kreatörer som du annars kanske aldrig hade stött på.


Miinto erbjuder ett alternativ till överkonsumtion


Förutom att lyfta fram våra fantastiska samarbetspartners, är ett av Miintos stora mål att motverka modeindustrins stora problem med överkonsumtion. Vi vill vara ett alternativ till masskonsumtionen och istället erbjuda kunder möjligheten att shoppa nya kläder men med ett gott samvete. Det gör vi genom att låta våra kunder välja bland varor som redan finns på våra tillknutna märkens lager. Din shopping bidrar alltså inte till att nya varor produceras.

Vi tror att ohållbara produktionsmetoder, så som överproduktion, är ett stort hot mot en hållbar modeindustri och vi måste därför hitta vägar runt problemet. Istället för att be våra samarbetspartners att producera mer kläder, väskor och skor så ber vi dem sälja ut deras återstående lager via oss på Miinto. Vi har inga egna lager, utan vår handel genomförs uteslutande via våra mer än 2 000 samarbetspartners, innan varorna slutligen når dig som kund.

Ta bort alla filter

Tom Ford

Sida 1 Av 31

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.