Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Tom Ford

Mannen bakom märket, framgångsrika amerikanen Tom Ford, har en lång historia av samarbeten med flera lyxvarumärken. Efter att ha tagit examen från New York Parsons School of Design blev Tom Ford anställd av the Gucci Group i Milano som designer för Gucci kvinnokläder. På bara några år lyckades han klättra inom företaget och blev utnämnd Creative Director, med andra ord hade Tom Ford ansvaret för alla Guccis kollektioner, såväl kläder som accessoarer, parfym och även för Gucci gruppens PR kampanjer och butiksimage. År 2000 tilldelades Tom Ford även samma post med likadana ansvarsområden för Yves Saint Laurent Rive Gauche och YSL Beaute. År 2005 lämnade han Gucci och YSL och grundade istället sitt eget varumärke - Tom Ford.

Tom Ford ingick snart i samarbete med The Marcolin Group som tillsammans skapade och sålde den välkända Tom Ford glasögonkollektionen. Tillsammans med Estee Lauder lanserade Tom Ford en kollektion av skönhetsprodukter med fokus på parfym och kosmetika. Både glasögonkollektionen och skönhetskollektion är mycket populära och Tom Ford har rankats som en av de allra största och mest populära varumärkena världen över. 2007 lanserade Tom Ford även en kläd- och accessoarkollektion för män och sedan för kvinnor 2010. Vid sidan av allt detta äger Tom Ford också ett filmproduktionsbolag. Den första filmen bolaget producerade var prisbelönade "A Singel Man" (med bland annat Colin Firth) som hade preimär på den 66e årliga Venice Film Festival.

Tom Ford har vunnit ett flertal priser för sina framgångar, till exempel priset för Best Fashion Designer av Time Magazine (2001). Han hedrades med ett pris för sina bidrag till mode- och filmindrustrin av Rodeo Drive Walk of Style Award (2004), och Andre Leon Talley Lifetime Achievment Award (2005). Han har även vunnit titeln som bland annat årets man, årets bäst klädda, årets klädsdesigner i ett dussintal tidskrifter världen över.

Denna moderna framgångshistoria som är Tom Ford är ett av de snabbast växande lyxvarumärkena i världen just nu, och vi på MeInto är självklart stolta över att få erbjuda våra kunder ett urval av solglasögon ur Tom Fords succékollektion!

filter

1265 resultat

Sida 1 av 13

Nästa

Sida 1 av 13