Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TORY BURCH

Lyxigt och elegant utan att kännas skrytigt, så skulle man kunna sammanfatta märket Tory Burch. Den amerikanska designern Tory Burch startade märket 2004 i New York där den första affären öppnades på Manhattan. Märket blev genast en succé och hela affärens lager såldes slut redan under den första dagen. Kläderna är kända för sin höga kvalitet och känsla för detaljer. Här sitter varje kreation exakt där den ska och allt känns genomtänkt och vackert. Färg är något som är kännetecknande för detta märke och färgstarka kombinationer och mönster är något som går igen genom de olika kollektionerna. Komplementfärger som framhäver varandra används flitigt och Tory Burch anser att livet ska levas så färgrikt som möjligt. Med dessa plagg får du härliga och pigga färgklickar som både livar upp vardagen och ger dig en fräsch stil. Dessutom är materialen av hög kvalitet och har en skön och bekväm känsla som gör att du tar dig igenom dagen med komfort såväl som stil.


Amerikanskt mode som blandar helylle-stil med världskultur


Tory Burch är ett märke som inte är som andra märken. Värderingar som att familjen alltid kommer först och att man ska hjälpa varandra är centrala för märkets kultur. Designen bygger på amerikanskt mode och modehistoria, men kollektionerna är även inspirerade av olika kulturer som Tory själv har stött på under sina resor till bland annat Marocko och Indien. Därför upplevs märket ofta som väldigt lekfullt, då olika färger och mönster kombineras på oväntade men ändå självklara sätt. Detta gör att designen skiljer sig från andra inhemska amerikanska modehus och har en unik stil. Designen har beskrivits som en unik blandning av preppy-look och bohem-stil vilket utmärker Tory Burch från andra designhus. Hos Tory Burch kan du mixa och matcha precis hur du vill, varför inte köra på en färgglad kaftan till espadrillo-skor, se våra Tory Burch skor för din unika stil. Eller en rymlig väska där allt du shoppar får plats? Utforska vårt utbud av Tory Burch väskor. Kollektionerna från Tory Burch är inte bara designsäkra men även framtagna med funktion och praktiskt användning i fokus. Detta är plagg gjorda för vardagen, inte bara för catwalken. Detta gör att du klär dig modesäkert men med säkerhet kan ta dig genom dagens aktiviteter med full bekvämlighet. Det är just denna kombination av stil och funktion som gjort märket så omåttligt populärt. Du hittar både grundkollektionen av härliga vardagskläder samt en särskild kollektion för aktiva sportkläder för att ytterligare säkerställa funktion och bekvämlighet.


Tory Burch och välgörenhet


Om du söker på Tory Burch online märker du snart att denna designer brinner för välgörenhet. Detta är en central utgångspunkt för företagskulturen och gör att du shoppar med gott samvete. Tory Burch har startat en egen organisation som arbetar med att stötta amerikanska kvinnors företagande genom mikrolån, stipendier och mentorskap. Detta gör att när du handlar produkter från varumärket stödjer du även denna välgörenhet. En del av varumärkets produkter är dessutom särskilt framtagna i en kollektion som samlar in pengar till detta ändamål. När du handlar ur den kollektionen går 100 % av vinsten till välgörande ändamål. Köp Tory Burch för att både hålla dig trendig och vara säker på att du shoppar med gott samvete. Hos oss kan du även utforska märkeskläder från våra andra populära märken.

Men det är inte bara på grund av välgörenheten som du kan shoppa Tory Burch med gott samvete. Klädernas höga kvalitet gör att de får en lång hållbarhet, något som bidrar till att minska den totala produktionen av kläder inom klädindustrin i världen. Så med andra ord bidrar du till att minska påverkan på klimatet när du handlar kläder som är hållbara. Vi på Miinto kan stolt erbjuda ett stort utbud av kläder, accessoarer och skor från detta underbara modehus.


Skapa en användbar garderob med allt du behöver från Tory Burch


En användbar garderob består av kläder och accessoarer som kan kombineras på ett sätt så du alltid kan hitta något som passar vid varje tillfälle. Kanske känner du igen dig i att öppna din garderob, som är full av kläder, men ändå få känslan av att du inte har något att ha på dig? Det beror sannolikt på att du saknar en hel del nyckelplagg i din garderob.

Nyckelplagg är kläder och accessoarer som binder ihop din outfits och gör dessa till en hel look. Modet idag handlar till stor del om att skapa kontraster och det kan visa sig på olika sätt. Bland annat genom att blanda olika stilar, material eller färger på ett snyggt och unikt sätt.

Så om du har en outfit som består av ljusare färger nertill och mörkare färger upp till då kan det vara en bra idé att binda ihop dess två delar och skapa en helhet med en så kallat nyckelplagg. Nyckelplagget är kanske i en färgskala som ligger mittemellan de olika delarna eller innehåller båda färger och därmed binder ihop dessa på ett snyggt och stilrent sätt. Satsa på bra nyckelplagg från Tory Burch om du vill ha en riktigt bra och användbar garderob helt enkelt.


Shoppa loss på Miinto


Du som har en stressig vardag kan glädja dig åt att vi på Miinto alltid har öppet. Det gör att du som kund får stor valfrihet – med andra ord kan du shoppa när det passar dig. Eftersom du når oss från alla dina enheter såsom din mobiltelefon, surfplatta och dator kan du även shoppa precis var du vill.

Så om du sitter på bussen på väg till träningen eller på tåget på väg hem från jobbet, kan du enkelt surfa in här på Miinto och shoppa loss. När du har valt dina nya favoriter där hemma kan du luta dig tillbaka och vänta på leverans. Och vi på Miinto lovar att skicka din nyheter från Tory Burch fortare än kvickt.

Vill du hitta en trevlig present till någon du tycker om? Eller är du bara ute efter att skämma bort dig själv och din garderob lite? I så fall har du kommit till rätt sida. Här har du chans att få tag på fina saker som blir uppskattade presenter och samtidigt är de alltid roligt att skämma bort sig själv lite grann.

Ta bort alla filter

Tory Burch

Sida 1 Av 29

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.