Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Tory Burch

Lyxigt och elegant utan att kännas skrytigt, så skulle man kunna sammanfatta märket Tory Burch. Den amerikanska designern Tory Burch startade märket 2004 i New York där den första affären öppnades på Manhattan. Märket blev genast en succé och hela affärens lager såldes slut redan under den första dagen. Kläderna är kända för sin höga kvalitet och känsla för detaljer. Här sitter varje kreation exakt där den ska och allt känns genomtänkt och vackert. Färg är något som är kännetecknande för detta märke och färgstarka kombinationer och mönster är något som går igen genom de olika kollektionerna. Komplementfärger som framhäver varandra används flitigt och Tory Burch anser att livet ska levas så färgrikt som möjligt. Med dessa plagg får du härliga och pigga färgklickar som både livar upp vardagen och ger dig en fräsch stil. Dessutom är materialen av hög kvalitet och har en skön och bekväm känsla som gör att du tar dig igenom dagen med komfort såväl som stil.

Amerikanskt mode som blandar helylle-stil med världskultur

Tory Burch är ett märke som inte är som andra märken. Värderingar som att familjen alltid kommer först och att man ska hjälpa varandra är centrala för märkets kultur. Designen bygger på amerikanskt mode och modehistoria, men kollektionerna är även inspirerade av olika kulturer som Tory själv har stött på under sina resor till bland annat Marocko och Indien. Därför upplevs märket ofta som väldigt lekfullt, då olika färger och mönster kombineras på oväntade men ändå självklara sätt. Detta gör att designen skiljer sig från andra inhemska amerikanska modehus och har en unik stil. Designen har beskrivits som en unik blandning av preppy-look och bohem-stil vilket utmärker Tory Burch från andra designhus. Hos Tory Burch kan du mixa och matcha precis hur du vill, varför inte köra på en färgglad kaftan till espadrillo-skor, se våra Tory Burch skor för din unika stil. Eller en rymlig väska där allt du shoppar får plats? Utforska vårt utbud av Tory Burch väskor. Kollektionerna från Tory Burch är inte bara designsäkra men även framtagna med funktion och praktiskt användning i fokus. Detta är plagg gjorda för vardagen, inte bara för catwalken. Detta gör att du klär dig modesäkert men med säkerhet kan ta dig genom dagens aktiviteter med full bekvämlighet. Det är just denna kombination av stil och funktion som gjort märket så omåttligt populärt. Du hittar både grundkollektionen av härliga vardagskläder samt en särskild kollektion för aktiva sportkläder för att ytterligare säkerställa funktion och bekvämlighet.

Tory Burch och välgörenhet

Om du söker på Tory Burch online märker du snart att denna designer brinner för välgörenhet. Detta är en central utgångspunkt för företagskulturen och gör att du shoppar med gott samvete. Tory Burch har startat en egen organisation som arbetar med att stötta amerikanska kvinnors företagande genom mikrolån, stipendier och mentorskap. Detta gör att när du handlar produkter från varumärket stödjer du även denna välgörenhet. En del av varumärkets produkter är dessutom särskilt framtagna i en kollektion som samlar in pengar till detta ändamål. När du handlar ur den kollektionen går 100 % av vinsten till välgörande ändamål. Köp Tory Burch för att både hålla dig trendig och vara säker på att du shoppar med gott samvete. Hos oss kan du även utforska märkeskläder från våra andra populära märken.

filter

1259 resultat

Sida 1 av 13

Nästa

Sida 1 av 13