Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

TORY BURCH SKOR

Tory Burch designar kollektioner med klockor, väskor, örhängen, kläder, skor och mycket annat i dag. Men så har det inte alltid varit. När hon öppnade sin första butik på trendiga Manhattan i New York sålde hon slut på alla varor på samma dag. Och trenden och hajpen kring märket håller i sig än i dag, även om det inte längre bara finns en butik. 

Det har i själva verket hunnit bli till 250 stycken och de är placerade över hela världen. Det var i den lilla stadsdelen Nolita som Burch öppnade sin första butik. Ett område som är mycket trendigt. Nolita står för North of Little Italy. Vilket kommer av att många italienare bosatte sig i området för många år sedan. 


Trendigt, färgsprakande mode från USA


Designen i kollektionerna från Tory Burch utmärker sig genom att vara mycket färgsprakande. Du blir överöst med färger och mönster som kombineras på ett sätt som tidigare inte setts. Det är en av de svåraste arbetsuppgifterna inom modevärlden att kunna kombinera färg och form och ändå skapa en exklusiv känsla. Men Tory Burch har lyckas med detta, vilket sannolikt är en av orsakerna till hennes stora succé som modeskapare i USA såväl som internationellt över hela världen. 

Här har du möjlighet att få tag i riktigt färgglada plagg som kan ge både dig och din garderob ett riktigt lyft. Det kan vara svårt att bestämma sig för vilken färg du ska välja. Men du kan tänka såhär. Om du till vardags går i mycket neutrala färger kan du med fördel ta ett par Tory Burch skor i en mer framträdande färg. Det skapar en exklusiv och trendig kontrast. 

Att kunna kombinera en mer avslappnad stil med lite mer bohemiska vibbar känns urbant och ungdomligt. Det är kanske dags att få in lite färg i din garderob? Varför inte börja lite försiktigt med att byta ut dina gamla skor till ett par nya och trendiga färgklickar. Det get din garderob en uppfräschning som gör dig redo inför kommande säsong. 


Stort sortiment med Tory Burch skor på Miinto


Här på Miinto hittar du ett stort sortiment med Tory Burch skor och du kan enkelt hitta något som passar din personliga stil. Om du vet med dig vad du letar efter kan du med fördel använda funktionen nedan och sortera skorna efter färg eller storlek. Det finns även en prisfunktion där du kan välja ett övre pris – praktiskt för dig som behöver hålla dig till en budget. Tänk på att Tory Burch skor är av högsta kvalité och det bör man ha i åtanke när man tittar på priset. Eftersom du kan använda dina Tory Burch skor länge behöver du inte köpa nya så ofta vilket är bra för din plånbok. 

Här på Miinto kan du shoppa när det passar dig. Klicka hem dina nya favoriter och vänta sedan på leverans från oss. Vi lovar att vi kommer skicka dina Tory Burch skor fortare än kvickt. Att shoppa hos oss innebär en stor frihet. Du kan nämligen nå oss från alla dina enheter och det gör att du kan shoppa precis när och var du vill utan att behöva ta hänsyn till öppettider och liknande. Att springa på stan i regn och rusk är inte alltid det roligaste. Hos oss behöver du inte ens lämna soffan, välkommen till Miinto.

Ta bort alla filter

Tory Burch

Sida 1 Av 7

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.