Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Förlängd retur till den 15 jan. 2024

Fri frakt över 499:-

Returnera fram till 15 januari

WOOLRICH

Woolrich är ett etablerat varumärke från USA som tillverkar ytterplagg av högsta kvalitet. Letar du efter en sportig jacka som tål kyla extremt bra kan det vara väl värt att kika närmare på det här märket. En jacka från Woolrich lämpar sig för bergsvandring, trekking, camping och långa kvällspromenader i kalla stadsklimat. Utbudet är stort och varierat så det lär inte bli svårt att hitta en ny favorit till vintergarderoben.

Bakom märket står John Rich, en brittisk utvandrare som 1830 grundade Woolrich i Pennsylvania, USA. Under det amerikanska inbördeskriget var det Woolrich som gjorde filtar till soldaterna i Nordstatsarmén. Men det var faktiskt inte förrän 1972 som den allra första vinterjackan introducerades på den amerikanska marknaden. Den numera välkända Arctic jackan hade designats för utomhusarbetare i Alaska. Jackan utrustades med ett särskilt material som kunde stå emot regn, vind och kyla.


Militärinspirerade jackor av hög kvalitet


Woolrich hämtar inspiration från det militära och den industriella revolutionen. Jackorna är klassiskt eleganta med raka linjer och ett lagom långt snitt. Samtidigt har man försett en del av sina modeller med lyxiga pälskragar som får dem att se lite mer exklusiva ut. Detta märks speciellt i deras damkollektioner.

Under kyliga vinterdagar kan du känna dig varm och trygg i en Woolrich parka. Kvalitén på plagget är mycket hög, något som också märks på prislappen. Det här är ett ytterplagg som varar livet ut så se det som en investering snarare än ett modeköp.


Unna dig en Woolrich som varar livet ut


Woolrich tillverkar vinterjackor i stilren design för män och kvinnor i alla åldrar. Färgerna är moderna med jordnära toner i grått, vitt, brunt och svart. Den eleganta designen gör att de passar de allra flesta tillfällen. Välj bland snygga varianter med eller utan pälskrage. Den exklusiva kragen ger din jacka en lyxigare look. Hos Woolrich hittar du dunjackor av fantastisk kvalitet och hög funktionalitet. Fyllningen består av 90 % dun och 10 % fjäder, vilket håller dig varm även under de mest isande vinterkvällar.

Med en Woolrich slipper du köpa nytt varje säsong. Din jacka kommer garanterat att hålla i många år framöver, mycket tack vare dess tidlösa design och oslagbara kvalitet. Woolrich tillverkar jackor med den moderna kvinnan och mannen i fokus. Vare sig du letar efter en jacka som tål ett tufft friluftsliv eller bara vill hålla dig varm under det mörka vintermånaderna så har Woolrich det perfekta valet för dig. En jacka som andas både historia och kvalitet. Våga satsa lite mer. Det lönar sig i längden.


Miinto ger dig kvalitet - var du än är


Har du kanske hittat ditt favoritplagg från Woolrich men är osäker på om du verkligen ska slå till? På Miinto kan du vara trygg i att du alltid får kvalitetsprodukter. Vi är en plattform som startade år 2009 av vännerna Konrad och Mike. Som boende i en mindre dansk stad var de båda vännerna frustrerade över hur begränsat utbudet av förstklassigt mode var, så de slog sina huvuden samman och startade Miinto. På vår plattform samsas etablerade modehus med nyuppkomna kreatörer som inte riktigt nått in i de fina salongerna – ännu. Vårt mål är att bli svenskarnas favoritsajt när det kommer till shopping av mode online, och vi är på god väg. Idag finns Miinto på 14 marknader runt om i världen, och vi har kommit till Sverige för att stanna.

Miinto knyter samman producenter med kunder, och skapar på så vis en synergieffekt som får båda parter att växa. Vi växer tillsammans. Du som kund får tillgång till modehus som annars varit svåråtkomliga och kan hitta nya sidor hos dig och din garderob att utforska. Våra samarbetspartners får i sin tur en chans in i modevärlden och en utökad kundkrets, vilket är särskilt värdefullt för nya modemärken som kanske också har sin bas på en mindre ort.


Handla hållbart och gör planeten en tjänst


När du handlar hos oss bidrar du dessutom heller inte aktivt till den överproduktion som sker runt om i världen. Vi säljer nämligen enbart varor som redan finns på våra samarbetande märkens lager. När du genomför din beställning får du hem varan snabbt och direkt därifrån, och ingen ny produktion startas. Det är för oss ett sätt att tänka hållbart på. Överproduktion är en stor utmaning inom modevärlden, där massor av kläder och skor årligen produceras för att aldrig användas. Genom att ta vara på de resurser som redan finns, gör vi något för att få en bättre värld.


Hitta din nästa favorit från Woolrich idag


Du är varmt välkommen att botanisera bland jackor och parkas från Woolrich som vi har samlat här på sidan. Vi hoppas och tror att det ska finnas något för varje smak här. För att göra ditt val något enklare kan du filtrera fram de varor som bäst matchar dig och det du söker. Du kan välja att sortera fram jackor av en viss färg, som blå, grön eller röd. Det kan hjälpa dig att hitta rätt komplement till en annars fulländad look.

Därefter rekommenderar vi att du ställer in din storlek, för att enbart se jackor som faktiskt finns i din storlek. Saknas din storlek kan du testa att gå upp eller ner en storlek – när det kommer till ytterkläder kan det mycket väl passa dig ändå. Slutligen kan du välja att sätta en minimi- respektive en maxgräns för vad du kan tänka dig att betala för jackan eller parkasen. Med dessa tydliga ramar gör du dig en stor tjänst, och ökar dina chanser till en god shoppingupplevelse med oss.

Ta bort alla filter

Woolrich

Sida 1 Av 30

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.