Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Tillbaka

Baddräkter

Baddräkt tar säkra kliv in i sommargarderoberna! Medans bikinin länge har dominerat stränderna. Det är många som uppskattar den mera påklädda känslan som får oss att känna oss avslappnade och kunna njuta av dagen på stranden. På miinto.se finner du det säkra valet för just dig hur du vill klä dig på stranden. Baddräkter för ett avslappnat strandhäng. Nu för tiden kan en baddräkt både vara snygg, sexig och lekfulla. Vilken stil är du ute efter? Den som är modig väljer gärna baddräkt med en djup urringning, snörningar och exotiska imitationer av palmer, frukter som man direkt har hämtat från en resa i de varmare breddgraderna från stränderna i Saint-Tropez och Miami.

Matcha med ett par större glasögon, ett par större öronhängden och en kimono. Den som vill ha en mer avslappnad design kommer du att hitta modeller som passar ditt önskemål. Varför inte välja en modell med små detaljer såsom dragkedja eller ett tryck? Prova vad som faller in dig i smaken, vi är säkra på att du kommer att hitta den rätta. Du som söker efter baddräkter som sitter tight och ska vara bekväm så att du kan fokusera på din simning har många olika val. Baddräkt har länge varit en stark trend vilket har gjort att idag finns det mängder av sportiga baddräkter. En baddräkt som snarare ska vara snygg än praktisk finns det valmöjligheter för dig. Välj baddräkter som passar din kroppsfigur och som kan framhäva dina kurvor på rätt sätt! En trend som uppskattas är en modell med djärva skärningar.

Prova vad som passar dig bäst och se vilken modell som hjälper dig och din kroppsform att stråla av ett självförtroende. När det gäller färgval är ett tips att välja något som hjälper din hudton men även hårfärg att visa sig från bästa sidan. En klassisk svart baddräkt är alltid ett säkert kort. Hur ska man nu sköta baddräkter på bästa sätt? Något som alltid är viktigt är att tvätta plagget i vatten efter ett dopp för att få bort klor eller salt från poolen eller havet. Badvatten som innehåller klor bleker färgen på baddräkterna. Följ alltid tvättrådslappen när och hur plagget ska tvättas, då håller den i många somrar! Söker du dambaddräkt? Med ett varierat utbud har Miinto.se något som passar dig. Här kan du hitta kollektioner i trendiga mönster och färger från kända varumärken såsom Totéme, Sunseeker och Edblad.

filter

743 resultat

  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8

Nästa
  • 1
  • 2
  • 8

Sida 1 av 8