Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och smidig retur

Fri frakt över 499:-

Returnera dina varor enkelt inom 14 dagar

BH

Miinto.se värderar och förstår vikten av design och bekvämlighet vad gäller damunderkläder och har därför samlat dessa produkter från några av världens främsta designer. Att känna sig bekväm och fin under kan göra att du känner dig mer säker och bekväm i dig själv. På sidorna kan du handla bekväma och fina bh:ar samt tillhörande produkter från varumärken som Fantaste, Marlies Dekkers, Wonderbra, Abecita, Triumph, Freya, Love Stories samt många fler.

Att handla underkläder är inte alltid det lättaste och därför erbjuder vi bra beskrivningar till samtliga produkter för att du ska veta vad du köper. Samtliga underkläder och produkter är i hög kvalité samt av material som är skönt att bära helt intill kroppen en hel dag. Oavsett om du är på jakt efter en snygg spets-bh som kan bäras under en chiffongblus för en rå look eller en bh med extra stöd för att bära under en snygg topp så hittar du det i sortimentet nedan. Du hittar även bh:ar med matchande trosor , samt med eller utan push-up. Alltid dem senaste trenderna från ledande varumärken i Sverige och världen Känner du dig bekväm innanför, så strålar det också utåt. Genom att bära underkläder med bra passform och i önskat material, känner du dig snabbt något snyggare.

På miinto.se kan du handla de senaste trendernas klassiska, feminina och bekväma underkläder i flera olika färger och prisklasser. Sveriges ledande modebutiker uppdaterar utbudet kontinuerligt med nyheter från rådande säsong och trender och således erbjuds du alltid något nytt online. Om du redan innan ditt besök vet vilken typ av underkläder du behöver och vill ha kan du sortera urvalet efter varumärke, pris, typ av underkläder samt färg. Om du inte redan innan ditt besök här på Miinto.se vet exakt vad du vill handla till din garderob så sök dig runt och låt dig inspireras av det stora utbudet, chansen är mycket stor att du oavsett preferenser finner något som faller just dig i smaken. Du hittar allt från bh:ar med spetsdetaljer och special-bh som passar bra under djupt urringade tröjor, till klassiska och enkla bh:ar som ger ett stabilt stöd. Spana in det stora urvalet nedan, och klicka hem din bh idag!

Sida 1 Av 5

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.