Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från Canada Goose

På denna sida hittar du alla våra Canada Goose jackor till damer. Det är en väldigt praktisk sida eftersom allt är samlat på samma plats. På det viset slipper du öppna upp och stänga ner sida efter sida när du letar efter den perfekta vinterjackan. Här är det bara att skrolla ner och välja ut precis de modeller som du tycker om. 

Kanadensisk hållbarhet och kvalité

Canada Goose kommer givetvis från Kanada, det hör man till och med på namnet. Men det är i själva verket bara vi här i Europa som känner till Canada Goose jackorna under namnet Canada Goose. I Kanada och exempelvis USA var namnet “Snow Goose” och innan det hette märket “Metro Sportswear”. Märket grundades av Sam Tick i slutet på femtiotalet och klädmärket fick då en del uppmärksamhet. 

Men det var först några år senare som man ville expandera till Europa och upptäckte att namnet “Snow Goose” redan var upptaget där. Det var på det viset som namnet Canada Goose skapades. Och idag känner alla igen namnet på grund av dess goda kvalité och hållbarhet. Ofta när modehus skapas så började det med att en person får en bra idé och sedan utvecklas ofta produktområdet till att omfatta ett stort antal andra produkter. 

Stor producent med öga för detaljer

Och detsamma gäller för Canada Goose, modehuset producerar idag både väskor, ytterkläder, skor, accessoarer och mycket annat. Kläderna kan man hitta över hela världen och i många större städer i ett stort antal länder har Canada Goose egna butiker, även om deras kläder ofta säljs via stora varuhus och i exklusiva butiker runt om i världen. 

Canada Goose jackor har mottagit löpande beställningar från hemvärnet i Kanada. De har nämligen avtal med märket om att de bara använder deras kläder, dessa passar nämligen utmärkt för den typen av arbete som hemvärnet utför. Kanada har ett mycket kyligt och extremt klimat, särskilt i de nordliga delarna av landet. Där krävs kläder som kan stå emot extrem kyla, snö och andra typer av väderfenomen, vilket Canada Goose kan. 

Välj efter eget tycke och smak

I vårt sortiment här på Miinto hittar du alla våra Canada Goose jackor. Det kan vara svårt att välja jacka ibland. Du kanske inte kan bestämma dig för en kortare eller längre jacka eller om du vill satsa på en mellantjock eller en riktig tjock Canada Goose jacka. Börja med att tänka på vad du har i din garderob redan nu. 

Har du många korta jackor kan det vara en bra idé att titta närmare på en längre modell. På så vis kan du också variera din klädstil allt efter väder och inte minst humör. När det kommer till färgval kan det vara minst lika svårt att välja. En tumregel är att tänka på att neutrala färger ofta är enklare att matcha med alla andra kläder, skor, mössor, halsdukar och liknande. En halsduk i en pigg och fräsch färg kan lyfta en neutral och diskret jacka till nya höjder. Men om du vill ha mycket färg kanske du ska välja en jacka i en härlig färg. 

Oavsett var du befinner dig kan du alltid shoppa loss här hos oss. Det är om inget annat ett sätt att fördriva tiden med lite shopping när man sitter på bussen på väg hem från skola, arbete eller liknande.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

92 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1