Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från Cedrico

Välkommen till vårt sortiment med Cedrico jackor. Hela sidan är fullproppad med olika modeller som du kan välja bland. Allt du behöver göra är att scrolla ner på sidan och klicka på de jackor som faller dig i smaken. När du kommer in på själva sidan med den specifika jacka du är intresserad av, kan du läsa mer om storlek, färger och inte minst vad jackan är tillverkad av. 

Hållbar produktion och miljövänliga material

Just tillverkningen och produktionen är något som vi i Skandinavien alltid har värdesatt högt. Vi vet nämligen hur viktigt det är med en miljöriktig produktion. Många klädmärken som har produktion eller som bara kommer från Skandinavien fokuserar otroligt mycket på att skapa kläder som inte påverkar klimatet mer än allra högst nödvändigt. Det appellerar till oss i Skandinavien och inte minst vi svenskar känner till vikten av att stötta kläder som är hållbart tillverkade. 

Cedrico är ett norskt klädmärke som inte bara fokuserar på en miljövänlig tillverkning, även djurvälfärd är ett av märkets fokusområden. Det betyder att de endast arbetar med djur och animaliska produkter som har framskaffats på ett sådant sätt att djuren inte farit illa. Det är lika viktigt för märket själv som för deras kunder. När du köper jackor kan du vara säker på att tillverkningen och produktionen är hållbar från början till slut. 

I vårt sortiment hittar du många typer av Cedrico jackor, både längre och kortare modeller. Det kan vara svårt att välja, men som tur är shoppar du just nu online. Det betyder att du kan ta god tid på dig. Varför inte ta upp några olika modeller och jämföra. Tänk på vad du har i din garderob redan idag och hur jackan kan matchas med olika plagg. 

Cedrico jacka – skandinavisk minimalism ut i fingertopparna

En fördel med en riktigt varm vinterjacka som Cedrico jackorna är att du får fler valmöjligheter med de kläder som du har i din garderob. Om du har en tunnare vinterjacka kommer du inte kunna använda exempelvis en tunn tunika eller blus utan att ha en massa tjocka tröjor över, på grund av kylan. Men med en riktigt varm och gosig vinterjacka kan du i själva verket bära alla dina plagg som du brukar och ändå vara säker på att inte frysa när du går ut genom dörren. 

Cedrico är ett norskt märke där den skandinaviska minimalismen strålar i varje kollektion. Raka och fina linjer träder fram och låter dig ta plats. Det skapar möjlighet för att kombinera din jacka med många andra klädesplagg som skor, halsduk, vantar och andra accessoarer som hör till vintern. En neutral färg kan vara bra som basplagg. Lägg därefter till fler färger genom att kombinera med olika typer av färgglada accessoarer som kan pigga upp gråa och trista dagar.  

Miinto erbjuder en webbplats med massor av kläder till dig. När du scrollat dig igenom några sidor och klickat hem några nya favoriter – är det bara att vänta på att kläderna kommer till dig. Vi har inte bara Cedrico jackor här på Miinto, utan även många andra klädmärken. Så om du behöver något annat eller bara är sugen på att piffa upp garderoben lite så kan du ta en runda på sidorna när du nu ändå är här.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

31 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1