Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Hollies jackor till dam

Här på sidan hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till kläder från märket Hollies. Vi har både korta och långa jackor, men även andra plagg såsom snygga ponchos. När det går från varmt till kallt och säsongen skiftar, så behöver man uppdatera sin garderob med en varm och skön jacka, och om du är på utkik efter en riktig kvalitetsjacka så har du kommit helt rätt. På denna sida har vi nämligen samlat alla Hollies jackor för dam som vi har i sortimentet. På det viset behöver du inte leta runt på massa olika sidor – allt finns här bara för dig. Så slå dig ner var du än befinner dig och ta dig en stunds egentid i form av lite välbehövd shopping.

Design från Stockholm med danska rötter

Hollies jacka till dam och herr design är genomgripande minimalistisk med ett snyggt och stilrent uttryck. Själva designen skapas i den svenska huvudstaden Stockholm, där designteamet arbetar med att ta fram nya kollektioner som kan motsvara de modetrender som finns på marknaden, men samtidigt sticka ut och vara unika kreationer som passar vid alla tillfällen.

Hollies jackor med fokus på djur- och miljövänlig produktion.

1971 bytte märket namn till sitt nuvarande, men tidigare hade klädmärket fått namnet Hollander, efter dess grundare Aron Hollander. Det var i den danska huvudstaden Köpenhamn som allting började när Hollander köpte upp ett företag som arbetade med lädervaror. Inom modevärlden kan det förekomma snabba kast från det ena till det andra, och det dröjde inte länge innan branschen fick upp ögonen för företagets kritikerrosade produktion. Klädföretaget bytte namn i början på sjuttiotalet och fick därmed sitt nuvarande namn. Klädföretaget är i dag svenskt och drivs som ett så kallat familjeföretag. Det vill säga att företagen går i arv från generation till generation – något som gör att traditioner såväl som erfarenhet och kunskap om lädervaror, kan bevaras inom företaget.

Det har med all säkerhet också varit en bidragande faktor i förhållande till klädmärkets stora framgång inom läderaccessoarer och Hollies jackor. En viktig del av företagets kärnfrågor är att produktionen utförs på ett ansvarsfullt sätt och att produkterna håller en hög standard och kvalité. Det läder som används som råmaterial i produktionen är biprodukter från köttindustrin. De djur som lädret kommer från föds alltså inte upp för klädindustrins syfte. Material som kommer från vilda djur, som jagas för att komma åt djurens päls, är helt uteslutet i produktionen av Hollies jackor. Kläderna kan idag köpas i många olika länder, utöver Sverige är det: Tyskland, Norge, Danmark, Estland, Italien och Belgien.

Användning så gott som året om

Innan solen och värmen riktigt har tagit fatt kan kvällarna i början på sommaren och under våren bli riktigt kyliga och då passar en snygg jacka perfekt. Under vinterhalvåret kan jackorna användas hela tiden och håller dig varm vid varje tillfälle och ger dig inte minst en trendig och stilren look, som aldrig kan bli fel. I dagens moderna samhälle har kläderna kommit att ta allt mer plats. Ditt personliga uttryck och inte minst din personlighet har aldrig någonsin tidigare varit så viktig – låt kläderna få dig att stråla så du känner dig bekväm och kan visa upp dig från din bästa sida.

Här hos oss kan du varva ner och ta det lugnt. Internet är en frizon där du har möjlighet att spendera lite tid för dig själv. När du har bestämt dig kan du bara klicka hem varorna. Ett annat svenskt märke hittar du<a href="https://www.miinto.se/brands/acne-studios">här</a>.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

18 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1