Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Spara 10% på ALLT | Kod: WOMEN10
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från Mackage

På denna sida hittar du vårt stora sortiment med jackor från Mackage. Varför har vi samlat alla jackor på en och samma sida? För att göra det enkelt för dig såklart! Genom att placera alla jackor på en sida, gör det att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor. Det gör shoppingen enkel och rolig.

Shoppa var och när du vill på Miinto

Här på Miinto har vi ett mycket stort sortiment, vilket betyder att du kan hitta en hel uppsjö med kläder och accessoarer. Om du lutar mer åt det effektiva hållet så kan du med fördel använda menyn här nedan till att sortera kläderna. Du kanske har en favoritfärg som du föredrar eller letar du efter ett färgsprakande lyft till garderoben – använd då menyn här nedan. 

De kläder som inte matchar dina val kommer automatiskt att sorteras bort. Det är en utmärkt funktion även om du exempelvis behöver hålla dig inom en specifik budget. Välj enkelt ett övre och ett undre pris och shoppa sedan loss, utan att behöva oroa dig för att du överstiger din budget. 

Nytt och trendigt från Mackage

I dag har mycket inom modevärlden förändrats. Gamla regler är nu ett minne blott och i dag har man mycket större frihet till att skapa en personlig stil. Genom att använda kläder och kombinationer i din outfit kan du låta ditt unika uttryck komma fram och på det viset låta kläderna representera din personlighet. Varför inte kombinera två olika stilar? 

Ett par sneakers behöver inte nödvändigtvis bara användas vid sportaktiviteter. Och varför ska dina snygga kostymbyxor ligga gömda i garderoben året runt, förutom när du ska på konfirmation, bröllop eller liknande. Du kanske känner att ett par kostymbyxor är för fina att använda till vardags. Men då kan du enkelt “klä ner” dem. Släng på dig ett par sneakers och en cool Mackage jacka och så är du hemma. 

Mackage skapades av de två designerna Eran Elfassy och Elisa Dahan och lanserades 1999. Märket kommer från Kanada och den kanadensiska kvaliteten, som är känd världen över är ett faktum även med detta klädmärke. Det är inte bara bra för din plånbok att köpa hållbara kläder i hög kvalité – det är även bra för miljön och klimatet. Eftersom du kan använda hållbara kläder som tillverkas i hög kvalité längre bidrar du till mindre klimatpåverkan, vilket är bra för oss människor såväl som för planeten. 

Hitta din nya Mackage jacka i dag här på Miinto

Mackage jackor kännetecknas av att de är tillverkade i mycket hög kvalite. Design och form gör att de passar de flesta och ofta kan du hitta jackorna i pigga och coola färger. Varför inte de din garderob lite färg? Du kanske vanligtvis brukar gå i neutrala färger eller i svart? Då har du en superbra möjlighet att ge dig själv ett riktigt färglyft. Det skapar en unik touch som känns modern, urban och trendig. 

Här på Miinto hittar du ett stort urval av Mackage jackor och du klickar enkelt hem din nya favorit. Du vet väl att du når oss via alla dina enheter – det ger dig frihet att kunna shoppa var och när du vill, även om du är på språng och sitter på tåget på väg hem eller på väg till arbetet eller skolan.

 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

5 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1