Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Parajumpers jackor till dam

Modemärket Parajumpers är ett av de främsta italienska klädmärkena när det kommer till vinterkläder. Diversiteten i märkets utformning med design som passar både till äldre och yngre är en succé som givetvis har skapats med italiensk expertis. Varför frysa när man kan hålla sig varm och samtidigt se riktigt trendig ut? Här kan du få inspiration och kan ge garderoben ett lyft med en riktigt snygg och varm vinterjacka, som har en urban utstrålning. Hjärnan bakom Parajumpers design är Massimo Rossetti. Erfarenhet inom klädindustrin är viktig när man utvecklar ett nytt klädmärke och när det kommer till det ligger Rossetti riktig bra till. Hans långa erfarenhet med design och skapande har onekligen haft en stor del i Parajumpers succé. Tidigare har han arbetat med import av amerikanska klädmärken till den italienska marknaden, något som han har gjort med stor framgång.

Parajumpers jackor – en italiensk skapelse som håller dig varm

Det var under ett möte i Alaska som Rossetti och Ape startade ett projekt tillsammans. Idén var att designa varma vinterjackor i hög kvalité, idén utvecklades till klädmärket Parajumpers. Hållbarhet är ett ord som har kommit att betyda mycket för klädindustrin på senare år. Att köpa kläder i god kvalité gör att de håller längre och det är ett miljövänligt alternativ. Eftersom kläderna håller länge skonar man planeten från nyproduktion av kläder. Parajumpers design är trendig, stilren och hållbar – något som fått många att välja deras jackor. Jackan håller dig varm, även när det blir riktigt kallt utomhus och på grund av att de är producerade i mycket slitstarka material håller de dig torr när det regnar eller snöar ute. I Skandinavien är vi vana vid att klimatet kan vara mycket varierande. Inte minst när man tänker på att det kan vara trettio minusgrader i norra Sverige och ett stort antal plusgrader i söder – samtidigt. Det ställer krav på våra kläder, vi behöver kläder som andas och samtidigt håller oss varma. 

En investering i dig själv

En Parajumpers jacka är en bra investering som håller länge, på grund av detta kan den vara alla pengarna värd och samtidigt som du gör en bra investering för dig själv, gör du något bra för miljön. Här i vårt sortiment hittar du många olika modeller såsom långa jackor, halvkorta jackor och korta jackor. Givetvis finns det även ett stort urval av jackor i olika tjocklek.Du kan ta god tid på dig och jämföra olika modeller här på sidan. Jackorna finns i olika former och om du söker efter en figursydd jacka hittar du ett bra alternativ, om du å andra sidan hellre vill ha en större jacka finns det också att finna här. Parajumpers jackor dam och herr finns båda i sortimentet och om du vill titta på herrmodellerna hittar du dem <a href="https://www.miinto.se/herr-jackor/parajumpers">här</a>.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

28 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1