Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Jackor
Back

Jackor från SAKI

Älskar du mode? Tycker du om snygga jackor? Bra – då har du kommit helt rätt. Här har vi nämligen samlat alla våra Saki jackor som vi erbjuder i vårt stora sortiment. Du kanske behöver en jacka inför kommande säsong och har surfat runt lite på nätet för att hitta ett bra alternativ. Då har du säkert lagt märke till att det kan vara svårt att hitta den där perfekta jackan, men äntligen har du kommit till en plats där du i själva verket kan hitta den. 

Stort sortiment med SAKI jackor

Här hos oss på Miinto har vi ett mycket stort sortiment, det är i själva verket så stort att vi har placerat en liten menyn här nedanför som du kan använda för att begränsa sökresultatet. Om du till exempel vet att du vill ha en SAKI jacka i en speciell storlek eller i en speciell färg så kan du använda menyn. Du väljer enkelt dina kriterier efter eget tyckte och smak och sedan presenterar vi kläder som stämmer överens med dina val. 

Då blir shoppingen rolig och inte minst effektiv. På tal om effektiv kan vi kanske snabbt nämna att du når oss från alla dina enheter över allt och att vi har öppet dygnet runt. Du kan alltid lugnt shoppa från surfplattan på tåget, när du är på väg hem från jobbet. Eller varför inte från din bärbara dator i soffan, när du har behöver lite välbehövd egentid för dig själv en kväll. När du shoppar hos oss kan du glömma allt om stress och jäkt i de vanliga butikerna och parkeringsplats behöver du inte heller hitta. Du klickar enkelt hem det du vill ha – resten ordnar vi. 

Märket SAKI kommer från södra Sverige, närmare bestämt stadsdelen Svedala som ligger i Malmö. Modehuset fokuserar på ytterkläder. Det är upplagt att skapa ytterkläder i Skandinavien eftersom vi bor på den plats där man verkligen behöver bra ytterkläder. Men ett barskt klimat ställer höga krav på kläderna och en trendkänslig marknad gör att design och uttryck ska vara i toppklass. Allt detta lever SAKI upp till, får man nog säga. 

Du kan se fram emot en Ski jacka som du kan använda i många år framåt och i relation till priset är det en bra investering för dig. Med Saki jackor kan du alltid hålla dig varm, men samtidigt se bra och snygg ut. 

På Miinto hittar du din nya Saki jacka

Det var år 1987 som designern Salomon Dahan skapade modehuset SAKI. Redan tidigt gjorde SAKI sig ett namnt inom modevärlden och har åtnjutit en stor framgång sedan början. Den målgrupp som märket fokuserar på mest är trendiga tjejer och killar, som tycker om mode och vill se snygga ut. Även om märket till en början förknippades med läderjackor är det idag en stor kollektion som kommer ut varje år och den innehåller alla möjliga typer av jackor. 

Hela designprocessen sker i lilla Svedala, även om produktionen idag har flyttats till Asien, sker den på schyssta villkor efter Europeisk standard. 

Det är enkelt och roligt att shoppa här hos oss. Du klickar enkelt hem det du vill ha oavsett som du sitter på bussen, på tåget eller hemma i soffan når du alltid vår sida. Klick, klick – och sedan är det bara att vänta. Vi sköter resten och vi lovar att skickar dina produkter fortare än kvickt. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

40 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1