Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor Sneakers
Back

Sneakers från Adidas

Tycker du om sport, tränar du mycket och behöver ett par bra skor? Då har du kommit helt rätt. Denna sida är nämligen full med sneakers från Adidas. Det är viktigt att röra på sig, inte minst för konditionen och dessutom är det hälsosamt att vara ute i naturen och rensa tankarna ibland. Naturen är stor och vi människor är en del av den. 

Ta på dig dina nya träningsskor och spring ut i den grönskande skogen eller varför inte ta en löparrunda nere vid stranden? Ett par sneakers från Adidas kan dock inte bara användas till träning och sport, idag platsar ett par sneakers lika mycket på träningen som på arbetet eller på nattklubben. 

Adidas sneakers för en perfekt match

Med andra ord kan du använda sneakers överallt. Skapa ett coolt och urbant uttryck med ett par nya sneakers. Kombinera med dina finbyxor för att markera kontraster och våga blanda färg och form på olika sätt. 

Här hos oss är det enkelt att hitta ett par nya favoritsneakers. Du kan enkelt scrolla ner på sidan och titta på alla våra Adidas sneakers för att bli inspirerad till ett perfekt köp. Det är ibland svårt att välja med så många valmöjligheter, men börja med att tänka på om det är en speciell typ av sko du letar efter. 

Använd gärna menyn för att förfina sökresultatet. Du kan välja specifika färger eller storlekar och sortera ditt sökresultat. På det viset går det otroligt snabbt att hitta precis det du söker. Men om du å andra sidan vill ha in något nytt, vill prova på en ny färg eller något annat spännande kan du låta dig inspireras av de många Adidas sneakers som du finner i vårt stora sortiment när du scrollar ner på sidan. 

Detaljer och uttryck i världsklass

Adidas är ett tyskt klädmärke och startades upp av Adolf Dassler som normalt kallades Adi, därav tillkom namnet Adidas. Fabriken startades upp i den tyska regionen Bayern och har sedan dess haft en anknytning till orten och inte minst regionens fotbollslag. För Adidas började att tillverka fotbollsskor tidigt och sedan dess har de försett åtskilliga landslag med fotbollsskor. 

Idag har modegiganten två olika kollektioner som årligen kommer ut med nya kläder. Den ena linjen fokuserar på modernisering av retroplagg och den andra på elitsportare. Adidas logotyp med tre streck är ett av världens mest kända varumärken och det har kanske sina orsaker. En trendig och urban design tilltalar konsumenter både i och utanför sportvärlden. Ett par Adidas sneakers kan med fördel användas till en kostym för att skapa ett riktig trendigt uttryck. 

Nu när du ändå är här kanske vi borde passa på att tala om en sak för dig. Det är nämligen så att vi har en hel del andra märken förutom just Adidas. Så om du älskar mode under eller utanför träningen har du massor med möjligheter här hos oss. Klicka på märken för att se en översikt över alla märken du kan hitta här på Miinto. Du kan enkelt klicka på exempelvis jackor, skor eller tröjor för att få en hel sida full med respektive klädesplagg från alla våra märken i en salig blandning.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

512 resultat

  • 1
  • 2
  • 6

Sida 1 av 6

Nästa
  • 1
  • 2
  • 6

Sida 1 av 6