Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Spara 15% EXTRA på rean | Kod: FESTIVAL15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Skor Sneakers
Back

Sneakers från Fila

Fila sneakers kanske du känner igen från 90-talet i Sverige då märket var mycket populärt och det är det fortfarande än idag. Men faktum är att Fila är ett modehus som kommer från Italien och startades upp redan 1911. Det har alltså lite över hundra år på nacken. Det ger en förklaring på var kunskapen om kvalité och hållbarhet kommer ifrån. Traditionerna har givetvis gått i arv och det gedigna hantverket har fortsatt var ett stort fokusområde inom företaget. 

Italiensk kvalité i kombination med koreansk expertis

Även om Fila startades upp i Italien och började med att designa och producera skor snabbt, var idén med företaget från början att tillverka underkläder och andra kläder till arbetarna som var uppe i de Italienska Alperna. Det hårda och extrema klimatet ställer särskilda krav på klädseln, något som Fila försökte sig på att lösa. Även om grundtanken på många sätt infriades så var det skor som blev fokus för Fila. Idag kommer Fila sneakers från Korea men skornas höga toppkvalité och stilrena design lever kvar i bolaget än idag.

Här hos oss på Miinto har du ett stort utbud av sneakers från Fila. Vi kan erbjuda både mer och mindre sportiga modeller, allt efter vad du tycker om och vill ha. Om du letar efter en specifik färg eller storlek kan du med fördel använda menyn och i annat fall kan du bara scrolla ner och låta dig inspireras av vårt stora utbud. 

Tänk på att du inte behöver välja bort sportiga modeller, även om du inte sportar. Sneakers kan idag användas till både finkläder på restaurang såväl som på arbetet. Med ett par Fila sneakers kan du bryta av och dressa ner en uppklädd outfit och på det viset skapas en trendig balans som vibrerar av urbanism och trendkänsla. Idag är gränserna så och du kan leka med olika kontraster. Skapa lager-på-lager-effekter genom att använda samma färger i olika toner. Låt klädesplaggen göra jobbet och låt din personlighet få komma fram och ta plats. 

Shoppa Fila sneakers enkelt och snabbt på Miinto

Det bästa med att shoppa här hos oss är att du får hela butiken för dig själv. Ingen stress eller jäkt som det kan vara på stan ibland. Här kan du shoppa i lugn och ro. Samtidigt hjälper vi mer än gärna till – vi älskar nämligen mode och kläder, därför får du gärna fråga oss. Vi svarar så snabbt vi kan på alla dina frågor. Vi vet att vårt sortiment är stort och på grund av detta kan det vara svårt att få en överblick. 

Men du kan enkelt klicka på menyn för att förfina och sortera sökresultatet. Vi har dessutom många andra märken som både har mer eller mindre sportiga kläder. Ta lite välbehövda egentid och titta runt lite på sidan. När du har bestämt dig är det bara att klicka hem varorna. – vi sköter resten. Du kan lugnt luta dig tillbaka i soffan, på bussen eller var du än befinner dig någonstans. Det är nämligen fullt möjligt att shoppa oavsett var du än är. Vi finns alltid nära till hands på alla dina enheter som mobiltelefon, surfplatta eller din dator.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

172 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2