Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Toppar T-shirts
Back

T-shirts från Balmain

I Paris stadskärna är detaljerna många. Myllret av människor som strosar runt i de vackra gatorna runt om i den franska huvudstaden är alla en del av den perfekta helhet som man kan finna i Balmains design. Att kunna skapa mode där varje unikt plagg är en komplimang till kvinnokroppen och lyfter fram varje enkel människas unika uttryck är få förunnat. Pierre Balmain skapade modehuset Balmain i Paris 1945 och sedan dess har han tagit världen med storm. 

Även om det endast fokuseras på ett mindre antal olika klädesplagg i början, har det hänt mycket. Idag finns Balmain över hela världen och intresset för märket blir bara större och större. Den senaste gruppen av människor som har visat ett ökat intresse för Balmain är den yngre delen av befolkningen, varför Balmain har börjat fokusera på denna grupp allt mer. 

Eftersom Balmain är mode både rent designmässigt och tekniskt kan man vara säker på att kläder från utsökta Balmain inte bara är snygga utan även sitter perfekt. 

Rolig shopping när det passar dig

Här hos oss på Miinto kan du hitta massor med inspiration. När vi går från säsong till säsong kan det vara bra att se över din garderob. Varje år brukar vi rensa ut garderoben lite på gamla kläder som inte längre passar eller används. Då behöver man ständigt fylla på med nytt och varför inte en ny t-shirt från Balmain i dammodell som kan lyfta din garderob till nya höjder. 

Du kanske tänker att en t-shirt endast kan användas på sommaren, men där är det en bra idé att tänka om. En Balmain t-shirt dam- eller herrmodell kan enkelt användas under alla årstider. Använd förslagsvis en färgglad t-shirt under en svart långärmad tröja eller klänning. Låt kragen sticka upp lite, det blir en snygg färgglad detalj som skapar ett urbant uttryck. 

På sommaren kan en t-shirt användas i en hel uppsjö av kombinationer. Till shorts, klänningar, byxor och på ett stort antal andra sätt kan du få till en cool outfit som passar lika bra vid alla tillfällen med en t-shirt från Balmain till damer. 

Shoppa Balmain t-shirt i dam- eller herrmodell på Miinto 

Här hos oss på Miinto kan du shoppa när som helst. Det är nämligen alltid öppet hos oss. Oavsett vilken enhet du sitter med såsom din mobiltelefon, bärbara dator eller surfplatta kan du shoppa loss. Det är dessutom enkelt, vi har nämligen valt som just här att samla favoritplagg på en och samma sida. Det gör att du som kund enkelt kan skrolla ner på sidan, utan att behöva klicka dig in på olika sidor för att hitta kläder som du letar efter. 

Vi vet att vi har ett mycket stort sortiment och det uppskattar både vi och våra kunder, men ibland kan det bli för bra och oöverskådligt, när det finns för många möjligheter. Det har vi löst genom att sätta in en meny där du som kund kan förfina sökresultatet. Du kan enkelt välja en specifik färg, storlek eller en övre och undre gräns för pris. På det sättet får du serverat kläder som passar dina önskemål till punkt och pricka. 

Ett bra tips är att klicka på respektive plagg för att läsa mer om tillverkningsmaterial, storlekar och färgalternativ. När du väl har bestämt dig för vilken t-shirt från Balmain i dam eller herrmodell du vill ha så klickar du enkelt hem plaggen – resten ordnar vi. Du kan lugnt luta dig tillbaka var du än är någonstans, vi lovar att skicka varorna fortare än kvickt. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

196 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2