Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Toppar T-shirts
Back

T-shirts från Kenzo

Välkommen till en sida som är full av Kenzo t-shirtar till damer. Vi på Miinto tycker att själva shoppingen både ska vara rolig och inte minst enkel. På grund av detta har vi valt att samla alla Kenzos t-shirtar till damer på en och samma sida. Det gör nämligen att du som kund enkelt kan skrolla ner på sidan och då blir du presenterad för alla Kenzo t-shirtar till damer. 

Du slipper då söka och ta upp en hel drös med massa sidor som du måste hoppa mellan och liknande. Här scrollar du ner och klickar på det du vill ha. Ett bra tips är att klicka på de plagg som du tycker verkar vara intressant. Då får du mer information om tillverkningsmaterial, vilka storlekar som finns tillgängliga och vilka färger du har att välja mellan. 

Visst har vi ett mycket stor sortiment, det är vi glada och inte minst stolta över, men det kan vara svårt att hitta ett specifikt plagg. Men vi har den ultimata lösningen och det är den lilla menyn här nedan, där kan du nämligen förfina sökresultatet. Välj en specifik färg eller storlek så får du endast presenterat kläder som stämmer överens med dina kriterier. 

Det finns också möjlighet att välja ett prisspann att hålla sig inom. Du kan således sätta en övre och en undre gräns i form av en summa. Precis som på samma sätt med storlekarna och färgerna blir du här också bara presenterad för kläder som har ett pris som ligger inom den ramen du själv har satt. Det är extra praktiskt om du ska hålla dig inom en budget. 

Japanskt mode i europeisk toppklass

1964 började designen till Kenzo att skickas. Det var grundläggaren själv som började intressera sig mer och mer för mode. Eftersom Japan har en tradition för en minimalistisk enkelhet som vi i Europa och speciellt Skandinavien är mycket glada för fanns det inte mycket annat att göra än att bege sig till Europa. Takada Kenzo som designerns namn är, valde dock inte att ta sitt pick och pack och flytta till ett Skandinaviskt land. 

Designern ville till modets huvudstad och då finns det väl inte någon som tänker på en annan stad än franska Paris. Att kunna strosa ner för de kringliga små stråken i Marais eller i något annat kvarter är ett måste om man vill känna in de parisiska modevibbarna. Resultatet för Kenzo är Japansk stilrenhet blandad med moderna och futuristiska färger och former som ger en storslående helhet, där den som bär plaggen inte annar kan än att älska dem. 

Kenzo återspeglar franskt högkultiverat mode-tänkande med Japansk enkelhet och storhet. Kenzo plaggen är på grund av detta unika i sitt slag och du kan få mycket glädje av dem i lång tid framöver. 

Många olika Kenzo t-shirtar till damer hittar du här på Miinto

Varför inte satsa på en ny t-shirt som kan gör ett riktigt lyft i garderoben inför kommande säsong. Att shoppa nya klädesplagg kan göra underverk för din garderob. Kenzo t-shirtar till damer är både coola och ungdomliga och passa lika bra i skolan, till vardags som på jobbet. Välja och vraka bland ett stort urval av kläder. 

Shoppa när det passar dig. Vi har alltid öppet och du når oss från alla dina enheter. Det är bara att klicka och sedan sköter vi resten. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

222 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3