Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 999.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
Fri retur inom 14 dagar

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Tillbaka

Marni väska

Milano är en av världens modehuvudstäder och det är därifrån modehuset Marni kommer. I Milano handlar nästan allt om mode. Man kan säga att staden är Italiens högkvarter för kläder där både produktion, men kanske främst, design står i fokus. Stadens breda boulevarder och polerade promenadstråk i marmor utstrålar i all sin glans exklusivitet ända ut i fingertopparna. 

Mode från modestaden Milano

Att strosa runt i Milano känns kanske mer som att strosa ner för en catwalk på en stor modeshow, än något annat. Och visst är modet och allt som hör till modet synligt i staden. Modeller, paparazzi-fotografer, designers, fashionistas och allt däremellan kan man med stor säkerhet få ögonen på över allt i Milano. 

Modehuset Marni är ett av de nyare tillskotten i staden och har med sin moderna och innovativa design skapat sig ett stort namn om än bara på några årtionden, vilket får anses för att vara en stor succé inom modevärlden. 

Marnis design är stilren och färgsprakande på ett elegant sätt. Där färgen i kombination med designen framstår i ett sus av fantastiska rena linjer och detaljer. Låt dig bli inspirerad av design som kan få vem som helst att tappa hakan. Det är just designen och samspelet mellan färger och materialval som har gjort Marni så känt. De vackraste pastellfärgerna du kan tänka dig flyter ihop med stilfulla och avskalade linjer. Detta är förstklassigt mode som du kan få glädje av i lång tid framöver. 

Med en Marni väska kan du vara säker på att du kommer dra blickarna till dig och det är ett utmärkt val om du ska ha en trevlig kväll med vänner på stan. Behöver du å andra sidan en väska till arbetet kan en lite större väska från Marni vara ditt bästa val. Men tänk på att en mindre väska ofta är till stor nytta om du till exempel ofta är på språng och behöver ha med dig de allra vanligaste sakerna som plånbok, nycklar och mobiltelefon. Du slipper handskas med en stor väska, men får samtidigt möjlighet att förvara dina nödvändigaste saker på ett snyggt och moderiktigt sätt. 

Hitta din nya Marni väska hos oss på Miinto

Här hos oss på Miinto hittar du många Marni väskor. Vi har ett stort urval och du kan enkelt hitta det du söker genom att använda något av de filter som finns här nedanför. Välj en specifik färg så sorterar vi bort de kläder och accessoarer som inte matchar dina val. Det är alltså både enkelt och roligt att shoppa här hos oss. 

Nämnde vi förresten att vi har öppet alla dagar dygnet runt – vilket betyder att du slipper ta hänsyn till butikernas öppettider nere på stan. Här kan du helt enkelt shoppa precis när det passar dig. Dessutom når du oss från alla dina enheter och det gör att shoppingen blir enkel och är nära till hands när suget blir för stort eller när du får tid över. 

Om du lutar åt ett exklusivare håll rent modemässigt kan en Marni väska vara ett perfekt val. Du får stilren design och exklusivt material i ett. Det är dessutom bra för miljön att köpa kläder och accessoarer i hög kvalite. Det gör nämligen att du kan räkna med att kunna använda plaggen en lång tid framöver, vilket på lång sikt är bra för din plånbok såväl som för miljön. Ta ett klimatsmart val och välj kvalitetsmode som är hållbart. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

645 resultat

  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7

Nästa
  • 1
  • 2
  • 7

Sida 1 av 7