Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Läs om leverans under julen här
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Dam Väskor
Back

Väskor från Stella McCartney

Stella McCartney väskor är designade av modehuset med samma namn. Inom modevärlden är det vanligt att finna olika typer av samarbeten, och det är i själva verket också så historien börjar med modehuset Stella McCartney. 2001 inledde Gucci Group och Stella McCartney ett samarbete som ligger till grund för själva lanseringen av märket. 

Till en början producerades en parfym, men med tiden fylldes kollektionerna därutöver av allt från Stella McCartney väskor till skor och kläder. Här på Miinto kan vi stolt presentera ett stort och brett sortiment och det är väldigt enkelt att hitta just det du söker. 

Stella McCartney väskor på Miinto

På denna sida har vi samlat alla våra väskor från Stella McCartney, det gör att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan olika sidor för att hitta din nya favorit väska. Du kan enkelt skrolla ner på sidan och bli överöst med väskor i alla dess former – kan det bli bättre? Ja, om vi får säga det själva. Det är nämligen inte bara roligt att shoppa här på Miinto, det är dessutom enkelt. Om du vet precis vad du är ute efter, kan du sortera produkterna nedan genom att använda olika filter. 

Du kan exempelvis välja att endast titta på kläder i en viss storlek. Det är perfekt för dig som förslagsvis kör på överdimensionerade kläder för coola lager-på-lager-effekter. Om det istället handlar om en specifik färg, som du letar efter på din nya Stella McCartney väska, så kan du filtrera bort alla andra färger – förutom precis den som du är ute efter så klart. Du kan dessutom ställa in en övre och undre prisgräns, om du exempelvis har en budget som du behöver hålla dig till. 

Stella McCartney – trendig mode som lyfter din stil

Högklassigt mode kostar, men det kan vara värt pengarna, eftersom kläderna med all säkerhet håller längre. I detta fallet är det inte bara hållbarheten i förhållande till hur länge du kan använda ett visst plagg, utan även hållbarheten ur ett miljömässigt perspektiv som gäller. Stella McCartneys kläder och accessoarer tillverkas på ett klimatsmart sätt. Det betyder att du kan vara säker på att företaget tar tillverkning och produktion på allvar i ett miljömässigt hänseende, vilket är något som har fått allt större betydelse för många, särskilt på senare år. 

Om du vill kunna shoppa loss utan att få dåligt samvete kan du välja Stella McCartney här på Miinto. Du får då inte bara en ny favoritväska utan gör även något bra för planeten, genom att handla kläder som produceras på ett miljöriktigt sätt. Något som bidrar till att minska den miljöpåverkan vi människor har på jorden. Här på Miinto hittar du enkelt nya favoriter från Stella McCartney just här på denna sida – så det är bara att komma igång och börja skrolla. 

Stella McCartneys kollektioner karakteriseras av elegans på ett modemedvetet, stilrent och avskalat sätt. Du finner rena linjer som i kombination med snitt och form skapar kreationer till varje fashionista. Detta handlar om högklassigt mode som kan få vem som helst att glänsa varje sig det är på arbetet, i skolan eller ute på stan. Är det dags för dig att fräscha upp din garderob så tag chansen nu. Ut med det gamla och in med en ny moderiktig väska från Stella McCartney, som lyfter både din outfit och elegans till nya höjder. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

280 resultat

Sida 1 av 3

Nästa

Sida 1 av 3