Fantastiskt urval från över 3.000 märken | Fri frakt vid köp över 499,- och fria returer
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Skor
Back

Herrskor från Off White

Är det himmelriket? Nej det är bara en sida fullproppad med coola och trendiga off white skor på Miinto. Äntligen behöver du inte leta längre, här har vi en sida som är fulladdad med alla tänkbara versioner av off white skor till dig. Det är något helt speciellt med vita skor, de kan helt enkelt lyfta en hel outfit till oanade höjder. Tänkt dig själv en sensommarkväll med ett par snygga svarta jeans som är avklippta ner till, en avslappnad, lös skjorta och en cool jeansjacka – någonting saknas! Det är självklart skorna. För vad vore en riktigt klassisk sommaroutfit utan ett par off white skor? 

Shoppa Off White skor här på Miinto i dag 

Här på Miinto vill vi göra det enkelt för dig. Därför har vi samlat alla våra vita skor på en och samma sida. Det gör att du praktiskt talat bara kan skrolla ner och kolla bland alla skor. Det är även praktiskt eftersom du kan falla över en hel del skor som du kanske annars inte hade titta på, om du skulle gå in och söka upp alla skor under varje specifikt märke. Det gör att möjligheterna blir fler och inspirationen blir större – en perfekt kombo helt enkelt. 

Om du vill göra din shopping effektiv så kan du ta hjälp av vår supersmarta sökfunktion här nedan. Du kan välja en specifik storlek eller färg. Eftersom just denna sida bara innehåller skor i off white så är färgvalet kanske mindre viktigt just i detta fallet, men storleken kan vara viktig. För givetvis finns inte alla skor i alla upplagor i alla storlekar hela tiden. Du kan helt enkelt spara dig tiden, du skulle ha lagt på att titta på skor som ändå inte finns i din storlek, genom att välja att sortera bort alla andra än din egen storlek. 

Enkel och rolig shopping när det passar dig

Har du en budget du behöver hålla dig till? Bra då kan du välja ett övre och ett undre pris. Du skapar då en prisram och alla skor som ligger inom den ram du har valt kommer upp i sökresultatet, alla andra blir bortsorterade. På det viset slipper du oroa dig för att du ska överstiga din budget och använda för mycket pengar. 

Nu har du chansen att fräscha upp din garderob inför kommande säsong. Ett par off white skor ser allt fräscht och  snyggt ut. Man kan säga att det har blivit den nya fin skon, utan att vara för fin. För ett par vita skor kan lika väl användas till ett par snygga jeans som till ett par kostymbyxor. Till och med som fördel, eftersom ett par sneakers kan göra din kostymbyxor lite mer avslappnade och på det viset kan du klä ner dig och börja använda plagg till vardags, som du tidigare kanske endast har använt ett fåtal gånger om året. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

111 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2