Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

T-shirts från Balmain

Välkommen till en sida full med exklusiva t-shirtar från Balmain i alla dess slag. Istället för att hela sidan blandas med massa olika klädesplagg kan du här enkelt titta på t-shirtar, praktiskt för den som är målmedveten och letar efter något specifikt. Här hos oss på Miinto arbetar vi för att göra shoppingen roligare och inte minst enklare för dig som kund. 

Du kan klicka på de olika klädesplaggen och då får du lite mer information om just den specifika produkten. Du hittar mer om vilka storlekar plagget finns i och exempelvis om vi erbjuder andra färger. Menyn här är alltså din vän om du vet vad du vill ha. Genom att välja specifika färger, priser eller storlekar kan du få ett förfinat sökresultat som passar dina önskemål till fullo. 

Balmain är exklusivt franskt mode ända ut i fingertopparna

Det var fransosen Pierre Balmain som 1945 valde att öppna upp modehuset Balmain. Pierre själv hade ett mycket stort intresse för mode och även om han är uppvuxen i sydöstra Frankrike så har hans hjärta sannolikt alltid bankat för Paris. Han styrde kosan mot den franska modehuvudstaden där han började som lärling. Hans talang uppmärksammades tidigt vilket gjorde honom ett namn i modekretsarna. Andra designer pekar på Balmains kreativa sinne där han på ett genomgående sätt lyckas föra färg och form närmare varandra. 

Många av Balmains kreationer kan liknas vid konstverk och hans genuina skicklighet genomsyrar hela modehuset där han finns med i varje detalj och form. Balmain som klädmärke har på senare år blivit allt mer populärt bland den yngre delen av befolkningen i framförallt USA och Europa. Eftersom både tjejer och killar har intresserat sig för märket är det en målgrupp som modehuset nu har börjat fokusera allt mer på. 

En t-shirt från Balmain lyfter din outfit till nya höjder. Du kan helt enkelt plocka fram de där gamla jeansen som du inte använder och ge dem nytt liv när du sätter dem i kombination med en riktigt cool Balmain t-shirt. Nyckelplagg kallas kläder som lyfter din garderob och skapar nya möjligheter. Det är t-shirtar ett bra exempel på. En färgglad t-shirt kan bli en cool färgsprakande detalj under en tjockare tröja, om den får sticka upp lite i kragen. På samma sätt är en t-shirt lika utmärkt att använda precis som den är.

Minst en Balmain t-shirt behöver alla

Om du vill ha lite färg kan du välja ett par mörka byxor till en färgglad t-shirt. Det skapar en cool kontrast och gör att du ser både modern och fräsch ut. Här på Miinto hittar du alla möjliga t-shirtar från Balmain. Klicka hem dem du vill ha, resten fixar vi. Du kan shoppa hos oss precis när du vill för vi har alltid öppet. Du kan dessutom använda alla dina enheter när du vill shoppa. 

På grund av detta behöver du inte tänka på om du sitter med din mobiltelefon, din surfplatta eller din bärbara dator när du shoppar loss lite nya och fräscha klädesplagg till din garderob. 

T-shirtar hör inte bara sommaren till, de är även praktiska att använda på vinter. Antingen kan du använda en t-shirt under en kofta eller en luvtröja med dragkedja. Då kan du med fördel låta din luvtröja vara öppen så man kan skymta din nya t-shirt under, samtidigt som du kanske har en diskretare färg på din luvtröja. Möjligheterna är många och det är bara du och din fantasi som sätter gränserna. Låt Balmains klädmode plocka fram din personliga stil och visa vem du är.

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

268 resultat