Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR
Korg
0

Din kundvagn är tom

Back

T-shirts från Kenzo

Här har du en hel sida som är fullproppad med en massa härliga t-shirtar från Kenzo. Det är praktiskt för dig som kund att få allt samlat på en och samma sida. Det gör nämligen att du slipper hålla på och söka och klicka dig fram och tillbaka bland ett stort antal olika sidor. Det underlättar hela shoppingprocessen för dig som använder en surfplatta eller mobiltelefon. För du visste väl att du kan nå oss från alla dina enheter? 

Inte nog med det så har vi faktiskt också öppet dygnet runt alla dagar i veckan. Det betyder för dig som kund att du kan shoppa precis när, var och hur du vill. Ett effektivt sätt att spara in tid alltså. När man handlar i de fysiska butikerna måste man trängas med massa andra kunder, för att inte tala om att hitta parkeringsplats eller besvikelsen som infinner sig när man inser att ens egen storlek är slut. Allt det kan du undvika här hos oss när du shoppar Kenzo t-shirtar. 

Kenzo är fusion på ett coolt sätt

Kenzo är ett väldigt speciellt klädmärke. Dess design är utmärkande och vacker. Varje plagg utsmyckas med unika färger och former. Idag finns varumärket över hela världen och i de flesta exklusiva varuhus hittar man alltså kläder från Kenzo. Men så har det definitivt inte alltid varit. Designern som står bakom denna succé kommer från Japan. Och det är också i Japan som designern valde att starta upp modehuset från första början. Takada Kenzo är namnet på den designer som har skapat en stor succé av det som en gång började som en idé i Japan. 

Ett stort modeintresse lockade designern till modets huvudstad paris och det var väl där i staden som kännedomen om klädmärket Kenzo blev allt större. Designen började att anpassas till den Europeiska och västliga marknaden utan att någon gång de avkall på det ursprung som den en gång skapas från. Genom att blanda högt kultiverad modetraditon med modernt Europeiskt tänkande kunde man se ännu större succé för klädmärket Kenzo. 

Alltihop började 1964 då grundaren började designa och idag många år senare finns grundpelarna, och den stolta traditionen som många klädmärken ofta har, kvar i designens uttryck. När färg och form kan blandas på ett sätt som blir som en komplimang för den som bär plagget, kan man kanske påstå att designern har lyckats med sitt arbete och det är nog de flesta eniga i, när det kommer till Kenzo. 

Shoppa Kenzo t-shirt här på Miinto

Du kan shoppa Kenzo t-shirtar här och det är enkelt att hitta det du söker. För om du letar efter en Kenzo t-shirt i en specifik storlek eller färg kan du enkelt använda menyn som finns här nedan. Där kan du ställa in en storlek som du letar efter, på samma sätt kan du välja en specifik färg. Du blir då endast presenterad för kläder som stämmer överens med de kriterier som du själv har vält i menyn. Det finns även möjlighet att välja prisnivå, praktiskt för den som behöver hålla sig inom en budget exempelvis. 

Shoppa en Kenzo t-shirt här hos oss på Miinto och gör det när det passar dig. Oavsett som du sitter på bussen på väg hem eller i bilen på väg till jobbet kan du ta upp din mobiltelefon, surfplatta eller vilken enhet du än vill och shoppa loss hos oss. Klicka hem det du vill ha resten sköter vi. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

251 resultat