Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Hemsida Herr Tröjor
Back

Tröjor från Stone Island

Du är förmodligen på utkik efter en ny tröja, men det kan vara otroligt svårt att veta vad man vill ha när man inte vet vad som finns i sortimentet. I en vanlig fysisk klädbutik är det ganska enkelt, man träder in i butiker och kan bara titta sig omkring för att få inspiration. Och precis den känslan vill vi här på Miinto ge dig också. På grund av detta har vi samlat ihop alla tröjor från Stone Island på en och samma sida. 

Mode som inspirerar dig

Det gör att du kan skrolla ner på sidan och bli inspirerad. Du kommer bli presenterad för tröjor i alla möjliga olika modeller. Det är bland annat tunnare tröjor, tröjor med hög hals, luvtröjor, t-shirtar och vanliga tröjor – Stone Island är givetvis märket på dem allihop. Vi vill absolut inte skryta men vårt sortiment är stort, väldigt stort och på grund av detta kan det ibland bli för bra. Då kan du enkelt förfina ditt sökresultat och få fram lite färre valmöjligheter. 

Det gör du helt enkelt genom att klicka på menyn. Du kan välja mellan att endast titta på tröjor i en särskild prisklass, i en specifik färg eller storlek. På det viset blir du bara presenterad för kläder som passar dina önskemål – praktiskt och inte minst effektiv shopping med andra ord. 

Och det där med praktisk shopping är något vi tycker om, därför kan du här hos oss shoppa när det passar dig bäst. Oavsett vilken tid på dygnet det är, vilket gör det enkelt för dig att spara tid. Sitter du i bilkö på väg till jobbet, på bussen till skolan eller någon annanstans där du har en massa dötid så varför inte lägga den på lite shopping. Det är både underhållande och inte minst effektivt eftersom du slår två flugor i en smäll. 

Det där med att vänta är aldrig roligt så varför inte ta dig lite egentid och shoppa nu när du ändå är här. Vi lovar dessutom att du inte behöver vänta särskilt länge på dina Stone Island tröjor. När du klickat hem dem du vill ha sköter vi resten. Och du kan räkna med att du har din leverans kommer snabbt som bara den. 

Nya fräscha Stone Island tröjor till din garderob

Det är kanske på tiden att du rensar ut lite kläder ur garderoben, men släng inte kläderna. Lämna in dem till behövande eller hjälporganisationer, på så vis får andra glädje av dem. Och du får lite plats över i garderoben till lite nya och fräscha tröjor. Ett bra tips är att sortera garderoben efter färger då blir det enkelt att se vad du har mer eller mindre av. Å andra sidan kan man i princip aldrig få för många vita eller svarta tröjor. Basfärgerna vitt och svart kan aldrig bli fel och dessutom kan de kombineras med alla andra färger. 

Beroende på vilken klädstil du har kan du skapa olika typer av uttryck. För en mer klassisk och diskret stil kan du välja ett par byxor i neutrala färger i kombination med en mörkare tröja. De neutrala färgerna låter dig leka mellan de mörkare och ljusare tonerna i plaggen. Det skapar coola kontraster som gör att du ser fräsch och modern ut. Lutar du mer åt det färgglada hållet kan du alltid kombinera ett par mörka byxor med en färgglad Stone Island tröja. Om du inte är riktigt våghalsig och vågar dig på både byxor och tröja i olika färger för en pigg och urban stil. 

filter (1)
Priser i se  SEK
Rea   Premium brands  

160 resultat

Sida 1 av 2

Nästa

Sida 1 av 2