Fri frakt vid köp över 499,- | Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
Handla från de bästa fristående klädesbutikerna
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH ALLTID FRI RETUR!
0 SEK

Adax (602)

Varumärket Adax grundades år 1982 och har sedan dess designat och tillverkat väskor, skärp och handskar. Idag har varumärket över 100 anställda världen över både vad gäller produktion, sälj och leverans av produkterna.

Adax grundades av Eugen Silfren som idag arbetar som verkställande direktör på varumärket. Han designar även majoriteten av de produkter som Adax erbjuder sina kunder.

Eugen Silfren drivs av viljan att omvandla sina idéer till något mer konkret, att se sina idéer ta form och att se till att alla detaljer fungerar som de ska. Han vill ständigt få utveckla och ta fram nya saker, så fort han har designat klart en väska inför en kommande kollektion börjar han genast tänka på nästa produkt som ska designas. Eugen Silfren delar vision med sitt varumärke Adax; innovation utan att behöva kompromissa med varken hög kvalitet eller bra skrädderi. Eugen Silren är en spontan person som tycker om när saker och ting händer runtomkring honom. Han vill ha något innovativt och nya kreationer och han använder sig ständigt av sina erfarenheter och tidigare upplevelser för att skapa något nytt. Han påstår att en bra designer tar till vara på något som redan egentligen finns där, som finns runtom dig och som redan finns i luften. Denna drivenhet, innovativa sida och beslutsamhet som Eugen Silfren besitter återspeglas till stor del i varumärket Adax och dess samtliga produkter och kollektioner.

Varumärkets väskor och övriga produkter är idag likadana som de allra första som tillverkades i dess namn; vackra och funktionella. 

Filter Radera alla

KÖN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Storlekar

Färger

Pris

Prices between - SEK

602 produkter funna
filter

Behöver du hjälp?

Kontakta oss här
eller hitta svar i vår FAQ

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto visar vi upp mode från över 200 klädbutiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

+70.000 styles

Från mer än 2.000 varumärken