Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

Bianco

Välkommen till en hel sida med skor från Bianco. Här kan du enkelt skrolla ner och få en bra överblick över det stora utbudet av skor. Det gör att du slipper klicka dig fram och tillbaka mellan en massa olika sidor. Här på Miinto kan du shoppa skor från Bianco både snabbt och enkelt.

Bianco är varumärket med visionen att skapa internationellt mode som uppskattas världen över. Varumärkets fokus ligger på trendiga skor och det strävar ständigt efter att bli ledande på marknaden. Varumärket är ständigt fokuserat och arbetar efter mål och vågar anta sig nya utmaningar som kommer med att vara en del av modevärlden.

Nya trender till dig från Bianco här på Miinto

Varumärket tar de trender som syns på catwalken och omvandlar dem till trender i det vardagliga livet. Varumärkets kollektioner vilka utgörs av skor reflekterar vad som är trendigt just nu inom den internationella modevärlden. Stort fokus ligger på att designa skor men förutom det har varumärket även en kärlek till accessoarer. Bianco erbjuder sina kunder accessoarer som bland annat skärp, smycken och väskor. Så om du är ute efter ett par trendiga skor eller fina, kompletterande accessoarer är Bianco varumärket du bör vända dig till.

Skor är ett av nyckelplaggen i garderoben. Du behöver ofta inte göra mycket för att få till en riktigt bra outfit med rätt skor på fötterna. Här på Miinto hittar du massor med olika typer av skor i ett stort antal olika färger från Bianco. Du kan enkelt hitta något som passar din stil oavsett om du lutar mer åt en elegant och klassisk stil eller en mer sportig stil – vi har helt enkelt något för alla.

Du är kanske på utkik efter ett par bra skor som du kan ha på jobbet. Om du ofta går på affärslunch eller är ute bland kunder kan din klädstil vara viktig. Den representerar dig i arbetslivet och på grund av detta behöver du självfallet ha skor som både är bekväma och utstrålar professionalism. Du hittar alla typer av skor från Bianco.

Här hittar du skor för alla tillfällen

Om du använder skor med klack på jobbet är det alltid skönt att veta att man får skor som också är bekväma, det gör det enkelt att följa med kollegorna på en after work efter jobbet, utan att behöva tänka på att byta skor. Det är dessutom viktigt att ha bekväma och sköna skor i bra kvalité för att skona din rygg på bästa sätt.

Bianco erbjuder förutom skor med klack även boots och platta skor. Boots är användbara skor som du kan få användning för under stora delar av året. Ett par boots gör sig lika snygga till byxor som till en kjol eller klänning, allt efter vad du tycker och känner. Du kan ha ett par boots när du ska träffa vänner på stan eller när du är på arbetet, de passar lika bra över allt.

Här på Miinto hittar du massor av skor från Bianco och du kan enkelt hitta precis rätt storlek. Välj din storlek i menyn nedan så sorterar vi bort alla andra storlekar förutom din. Det gör att din shopping går fort och blir rolig. När du väl har hittat ett nytt favoritpar är det bara att klicka hem dem, resten sköter vi. Du kan luta dig tillbaka och vänta på leverans och vi lovar att skicka fortare än kvickt.

När du shoppar hos oss slipper du att springa mellan trånga butiker på stan och trängas med kunder i köerna. Dessutom behöver du inte hålla reda på alla butikers öppettider, för att inte tala om att hitta parkering om du kör bil. Här kan du helt enkelt shoppa precis var du vill, utan att behöva tänka på vare sig öppettider eller parkeringsplats. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, annars lovar vi att inte störa dig när du väl tar dig lite förtjänt egentid och shoppar loss lite.

filter

16 resultat

  • 1

Sida 1 av 1

  • 1

Sida 1 av 1