0 SEK

Bianco

Bianco
Filter Radera alla
0 produkter funna

Bianco

Bianco är varumärket med visionen att skapa internationellt mode som uppskattas världen över. Varumärkets fokus ligger på trendiga skor och det strävar ständigt efter att bli ledande på marknaden. Varumärket är ständigt fokuserat och arbetar efter mål och det vågar anta sig nya utmaningar som kommer med att vara en del av modevärlden.

Varumärket tar de trender som syns på catwalken och omvandlar dem till trender i det vardagliga livet. Varumärkets kollektioner vilka utgörs av skor reflekterar vad som är trendigt just nu inom den internationella modevärlden. Stor fokus ligger på att designa skor men förutom det har varumärket även en kärlek till accessoarer. Bianco erbjuder sina kunder accessoarer som bland annat skärp, smycken och väskor. Så om du är ute efter ett par trendiga skor eller fina, kompletterande accessoarer är Bianco varumärket du bör vända dig till. 

filter / 0 produkter

Vi beklagar! Den valda produkt / det valda brand är tyvärr slutsåld och finns inte tillgänglig. Men oroa dig inte – Vi har massor av andra fina produkter och brands som du kan skämma bort dig själv eller andra med. Innan du söker vidare bland miinto´s produkter, vill vi gärna hjälpa dig att hitta det du söker efter, Se dina rekommendationer nedanför.

Trevlig shopping!

Behöver du hjälp?

Telefon: 08-5250 5400
E-mail: info@miinto.se

Fri Retur

Fria byten och returer inom 14 dagar

Shoppa lokalt online

På Miinto shoppar du från lokala svenska butiker

Snabb leverans

Fri frakt vid köp över 499 kr

50.000+ styles

Från mer än 2000 varumärken

Användbar information