Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och alltid fri retur
Få 15% EXTRA rabatt på rean med koden: EXTRA15
Korg 0

Din kundvagn är tom

Meny
FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499,- OCH FRI RETUR

FRI FRAKT VID KÖP ÖVER 499 SEK

FRIA RETURER INOM 14 DAGAR

Back

BohéMe

Boheme är ett märke för dig som är ute efter någonting unikt och originellt, och självklart - bohemiskt. Designen är kreativ, avslappnad och skön med mjuka linjer som enligt Boheme ska få dig att känna som en ängel. En rätt underbar känsla, tycker vi på miinto.se!

Boheme Europe grundades 1983 av Kjell Karlsen i Norge och i dagsläget sitter företaget i Trondheim, Norge. Företaget driver två varumärken, Boheme och Mira Mia. Ända sedan starten har Boheme Europe alltid fokuserat på kvinnligt mode som skulle ha hög kvalitet och kreativ design. Denna kärnvärderingen är något företaget fortfarande håller sig fast vid.

Boheme försöker att alltid använda sig utav naturmaterial märkets är mest känt för sin användning av materialet lin. Boheme släpper fyra kollektioner per år som alltid bjuder på något spännande och unikt. För Boheme finns ingen ålder eller en viss stereotyp som märket riktar sig åt - kläderna är för alla som känner med klädstilen och vill bära den. Märket expanderar stadigt och är ett populärt val i hela norden samt i Tyskland, Storbritannien, Kuwait och Canada. Det är inte konstigt att kvinnor runtom i världen är nyfikna på ett märke som Boheme, då det mesta vi ser i online butiker och affärer efterliknar det ena och det andra, medan Boheme är annorlunda och unikt. Märket vill hylla alla kvinnor som följer sin egna väg, fullföljer sin stil och gör det med stolthet.

Boheme är för den sofistikerade kvinnor som vet vad hon gillar och vet hur man bär det. Möjligtvis är du ingen bohem till vardags som bär haremsbyxan till jobbet, men däremot kan detta märke vara en perfekt källa för dina sköna semesterkläder som är mysiga, mjuka och svallande. På miinto.se hittar enkla och slappa linnen, klänningar, både oversizeade och tajta byxor, toppar, jackor och mer. Upptäck något annorlunda och prova på Boheme. 

filter

0 resultat

Inga produkter funna

Försök förfina din sökning genom att använda filtren ovan.