Smidig retur inom 14 dagar

Smidig retur inom 14 dagar

Världens bästa modebutiker på ett ställe l Fri frakt vid köp över 499.- och Smidig retur

Fri frakt över 499:-

Enkel retur inom 14 dagar

BRANTING

Branting kläder är anpassade för den moderna kvinnan och är synbart inspirerade av den skandinaviska folklorekulturen i ny tappning. Branting startade år 2000 av modeskaparen Anette Branting som då presenterade en kollektion bestående av lekfulla färger och feminina former. Varumärket har växt sig störst i främst Sverige och Norge men är på framfart även i England, där de bryter ny mark för deras högkvalitativa design. Tyger och material kommer från runt om i Europa och största delen av klädproduktionen äger rum i våra baltiska grannländer Litauen och Estland. Branting visar stor respekt för sina medarbetare och leverantörer och tillämpar en strikt företagspolicy vad gällande miljö- och arbetsförhållanden för att kunna garantera att produktionen inte innefattar barnarbete eller onödig miljöförstörelse.


Märket innefattar stor variation och idéen är att man ska kunna hitta något för varje tillfälle och situation. Det finns kläder som passar kvinnan mitt i karriären, där kvalitet och tidlös stil står i centrum. Det finns mjuka, sköna, mysiga kläder för att kunna slappna av i mot dagens slut i hemmets trygga vrå, där komfort och funktion möts i en stilfull kombination. Och självklart finns där även klänningar och andra plagg avsedda för kvällsbruk, för att framhäva bärarinnan på ett glamouröst, trendigt och individuellt sätt. På så sätt täcker Branting den moderna kvinnans alla garderobsbehov och knyter samman dessa till en enda stilfull linje som håller hög standard, både kavalitets- och trendmässigt. Anette Branting säger att hon fascineras av kvinnans oändliga nyanser och menar att det är de som gör kvinnor så intressanta.

Ta bort alla filter

Branting

Sida 1 Av 1

Registrera dig för att hänga med

Registrera dig för vårt nyhetsbrev och vinn 1000 kr. att shoppa för. Vi drar en vinnare bland alla registrerade varje månad.

När du prenumererar, accepterar du våra villkor. Du kan alltid avsluta prenumerationen på våra nyhetsbrev här.